• Відкриті торги
  • КЕП

Філе курчат-бройлерів (1 категорія) охолоджене, куряче м’ясо стегна, гомілки (без шкіри, без кісток) охолоджене, печінка яловича, тушка курчат – бройлера (1 категорія) охолоджені, тушка курчат-бройлерів (гриль) охолоджені – лот 1; Філе курчат-бройлерів (1 категорія) охолоджене, куряче м’ясо стегна, гомілки (без шкіри, без кісток) охолоджене, печінка яловича, тушка курчат – бройлера (1 категорія) охолоджені, шлунок курчат-бройлерів охолоджений, серце курчат-бройлерів охолоджене, печінка курчат-бройлерів охолоджена – лот 2

Оголошено тендер

520 000.00 UAH
Номер: d7b25b4d60474441af98024fa59d992a
Ідентифікатор плану: UA-P-2022-02-10-008871-b
Тип процедури: Відкриті торги
Закупівельник: Національний Технічний Університет «Харківський Політехнічний Інститут»
Замовник: Національний Технічний Університет «Харківський Політехнічний Інститут»
Очікувана вартість: 520 000.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі: Філе курчат-бройлерів (1 категорія) охолоджене, куряче м’ясо стегна, гомілки (без шкіри, без кісток) охолоджене, печінка яловича, тушка курчат – бройлера (1 категорія) охолоджені, тушка курчат-бройлерів (гриль) охолоджені – лот 1; Філе курчат-бройлерів (1 категорія) охолоджене, куряче м’ясо стегна, гомілки (без шкіри, без кісток) охолоджене, печінка яловича, тушка курчат – бройлера (1 категорія) охолоджені, шлунок курчат-бройлерів охолоджений, серце курчат-бройлерів охолоджене, печінка курчат-бройлерів охолоджена – лот 2
Річний план закупівлі на: 2022
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: Лютий 2022
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
КЕКВ: 2282 Окремі заходи по реалізації державних (регіональних) програм, не віднесені до заходів розвитку
Дата опублікування: 10.02.2022 14:32

Документи

  Відобразити таблицею

Джерела фінансування

Джерело
Опис
Сума
ДжерелоДержавний бюджет України
Опис
Сума520 000.00 UAH