• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП

М’ясо

Оголошено тендер

20 000.00 UAH
Номер: e122505148254079a4bb2b41425c4f31
Ідентифікатор плану: UA-P-2022-02-04-000753-c
Тип процедури: Закупівля без використання електронної системи
Закупівельник: ВСП "Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій"
Замовник: ВСП "Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій"
Очікувана вартість: 20 000.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі: М’ясо
Річний план закупівлі на: 2022
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: Лютий 2022
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
КЕКВ: 2230 Продукти харчування
Дата опублікування: 04.02.2022 10:25

Документи

  Відобразити таблицею

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
М’ясо
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 155 кілограм
Період постачання до 31.12.2022

Джерела фінансування

Джерело
Опис
Сума
ДжерелоМісцевий бюджет
ОписМ’ясо
Сума20 000.00 UAH