• Відкриті торги
  • КЕП

Мясо (стегенця курячі охолоджені, філе куряче охолоджене, печінка яловича заморожена, яловичина свіжа чи охолоджена( вищий гатунок))

Оголошено тендер

548 000.00 UAH
Номер: 3851b9e2001b4457a238d11441ae2059
Ідентифікатор плану: UA-P-2022-01-20-010601-b
Тип процедури: Відкриті торги
Закупівельник: Комунальний заклад " Миколаївський центр соціально - психологічної реабілітації дітей" Миколаївської обласної ради
Замовник: Комунальний заклад " Миколаївський центр соціально - психологічної реабілітації дітей" Миколаївської обласної ради
Очікувана вартість: 548 000.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі: Мясо (стегенця курячі охолоджені, філе куряче охолоджене, печінка яловича заморожена, яловичина свіжа чи охолоджена( вищий гатунок))
Примітки: Очікувана вартість на потребу 2022 року. Обсяги товару можуть бути зменшені залежно від реального фінансування видатків та потреб замовника.
Річний план закупівлі на: 2022
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: Січень 2022
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
КЕКВ: 2230 Продукти харчування
Дата опублікування: 20.01.2022 14:50

Документи

  Відобразити таблицею

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Печінка яловича заморожена - зовнішній вигляд: печінка яловичини без зовнішніх кровоносних сосудів, лімфатичних вузлів та жовчного міхура з протоками, світло-коричневого або коричневого кольору. Не допускається печінка яловичини не свіжа, неналежно оброблена (з порізами та розривами), загубивши природній колір. Пакована у чисті металеві та поліетиленові ящики не більше 15кг. На кожному ящику повинна бути етикетка з вказівкою: найменування продукції; найменування відправника; маса нетто (кг); номер бригади або пакувальника; позначення справжнього стандарту. У ящику обов’язково відсутня наявність слідів замороженої води або інших рідин.
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 1100 кілограм
Період постачання до 31.12.2022
Яловичина свіжа чи охолоджена( вищий ґатунок) М'ясо повинно мати високу смакову якість, містити мало сполучної тканини і мати лагідну консистенцію. М’ясо повинно надходити тільки свіже, без ознак заморожування. мати суху кірку підсихання, колір від блідово - рожевого до блідово-червоного, м’ясний сік прозорий, консистенція м'яса щільна, жир твердий, від білого до жовтого кольору. М’язова тканина розвинена задовільно, не має видимих залишків інших тканин та утворень та мати доброякісний запах.
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 2316 кілограм
Період постачання до 31.12.2022
Стегенця курячі охолоджені: добре патрані без залишків пір’я, природний колір м'яса, запах має бути властивий доброякісному м'ясу птиці, без сторонніх запахів , без ознак заморожування.
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 576 кілограм
Період постачання до 31.12.2022
Філе куряче охолоджене (зберігає протягом усього періоду після забивання птиці і до подальшого охолодження внутрішню температуру від 0С до +4С включно) без шкіри і кісточки, або сухої заморозки. Зовнішня поверхня суха, не завітрена, без згустків крові. М’язи щільні, пружні, Запах властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів.
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 576 кілограм
Період постачання до 31.12.2022

Джерела фінансування

Джерело
Опис
Сума
ДжерелоМісцевий бюджет
Опис
Сума548 000.00 UAH