• Спрощена закупівля
  • КЕП

М'ясо (М'ясо яловичини, м'ясо свинини, окремі порційні частини курячі, птиця, печінка яловича)

Оголошено тендер

199 260.00 UAH
Номер: ce6fb7bb579745f4989e21f3ae17d7ba
Ідентифікатор плану: UA-P-2022-01-04-005675-c
Тип процедури: Спрощена закупівля
Закупівельник: ДЕРЖАВНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ № 2 М. ХЕРСОНА"
Замовник: ДЕРЖАВНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ № 2 М. ХЕРСОНА"
Очікувана вартість: 199 260.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі: М'ясо (М'ясо яловичини, м'ясо свинини, окремі порційні частини курячі, птиця, печінка яловича)
Примітки: 1. Найменування замовника: ДЕРЖАВНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ № 2 М. ХЕРСОНА". 2. Категорія замовника: підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 частини першої статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі». 3. Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань: 02548245. 4. Місцезнаходження замовника: 73034, Херсонська обл., місто Херсон, Миколаївське шосе, будинок 52. 5. Конкретна назва предмета закупівлі: М'ясо (М'ясо яловичини, м'ясо свинини, окремі порційні частини курячі, птиця, печінка яловича) 6. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі (за наявності): код ДК 021:2015 - 15110000-2 М'ясо . 7. Код товару, визначеного згідно з Єдиним закупівельним словником, що найбільше відповідає назві номенклатурної позиції предмета закупівлі: М'ясо яловичини код ДК 021:2015 - 15111100-0; М'ясо свинини код ДК 021:2015 - 15113000-3; Окремі порційні частини курячі (гомілки, стегно) код ДК 021:2015 - 15112130-6; Птиця (тушки курячі) код ДК 021:2015 - 15112130-6; Печінка яловича код ДК 021:2015 - 15114000-0. 8. Код економічної класифікації видатків бюджету (для бюджетних коштів): 2230 «Продукти харчування». 9. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 199260,00 грн. (сто дев’яносто дев’ять тисяч двісті шістдесят гривень 00 копійки). 10. Джерело фінансування закупівлі: Кошти місцевого бюджету та власні кошти. 11. Вид закупівлі: Спрощена закупівля - для замовників, визначених у пунктах 1-3 частини першої статті 2 цього Закону, якщо вартість предмета закупівлі товару (товарів), послуги (послуг) дорівнює або перевищує 50 тисяч гривень та є меншою за вартість 200 тисяч гривень, а робіт - 1,5 мільйона гривень. 12. Орієнтовний початок проведення спрощеної закупівлі: січень 2022 року. 13. Примітки: затверджено протоколом щодо прийняття рішення уповноваженою особою ДЕРЖАВНОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ № 2 М. ХЕРСОНА» № 5 від «04» січня 2022 року.
Річний план закупівлі на: 2022
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: Січень 2022
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
КЕКВ: 2230 Продукти харчування
Дата опублікування: 04.01.2022 21:47

Документи

  Відобразити таблицею

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Яловичина охолоджена
Код ДК 021:2015: 15111100-0 Яловичина
Кількість 430 кілограм
Період постачання (не задано)
Свинина охолоджена
Код ДК 021:2015: 15113000-3 Свинина
Кількість 320 кілограм
Період постачання (не задано)
Окремі порційні частини курячі охолоджені
Код ДК 021:2015: 15112130-6 Курятина
Кількість 330 кілограм
Період постачання (не задано)
Птиця (тушки курячі охолоджені)
Код ДК 021:2015: 15112130-6 Курятина
Кількість 330 кілограм
Період постачання (не задано)
Печінка яловича свіже морожена
Код ДК 021:2015: 15114000-0 Потрухи
Кількість 320 кілограм
Період постачання (не задано)

Джерела фінансування

Джерело
Опис
Сума
ДжерелоМісцевий бюджет
ОписМісцевий бюджет та власні кошти
Сума199 260.00 UAH