-
Спрощена закупівля
-
КЕП
М'ясо (М'ясо яловичини, м'ясо свинини, окремі порційні частини курячі, птиця, печінка яловича)
Оголошено тендер
199 260.00
UAH
Номер:
ce6fb7bb579745f4989e21f3ae17d7ba
Ідентифікатор плану:
UA-P-2022-01-04-005675-c
Тип процедури:
Спрощена закупівля
Закупівельник:
ДЕРЖАВНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ № 2 М. ХЕРСОНА"
×
-
Код ЄДРПОУ:
02548245
-
Адреса:
73034, Україна, Херсонська область, місто Херсон, Миколаївське шосе, буд. 52
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Замовник:
ДЕРЖАВНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ № 2 М. ХЕРСОНА"
×
-
Код ЄДРПОУ:
02548245
-
Адреса:
73034, Україна, Херсонська область, місто Херсон, Миколаївське шосе, буд. 52
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Очікувана вартість:
199 260.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі:
М'ясо (М'ясо яловичини, м'ясо свинини, окремі порційні частини курячі, птиця, печінка яловича)
Примітки:
1. Найменування замовника: ДЕРЖАВНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ № 2 М. ХЕРСОНА".
2. Категорія замовника: підприємства, установи, організації, зазначені у пункті 3 частини першої статті 2 Закону України «Про публічні закупівлі».
3. Ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань: 02548245.
4. Місцезнаходження замовника: 73034, Херсонська обл., місто Херсон, Миколаївське шосе, будинок 52.
5. Конкретна назва предмета закупівлі: М'ясо (М'ясо яловичини, м'ясо свинини, окремі порційні частини курячі, птиця, печінка яловича)
6. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі (за наявності): код ДК 021:2015 - 15110000-2 М'ясо .
7. Код товару, визначеного згідно з Єдиним закупівельним словником, що найбільше відповідає назві номенклатурної позиції предмета закупівлі: М'ясо яловичини код ДК 021:2015 - 15111100-0; М'ясо свинини код ДК 021:2015 - 15113000-3; Окремі порційні частини курячі (гомілки, стегно) код ДК 021:2015 - 15112130-6; Птиця (тушки курячі) код ДК 021:2015 - 15112130-6; Печінка яловича код ДК 021:2015 - 15114000-0.
8. Код економічної класифікації видатків бюджету (для бюджетних коштів): 2230 «Продукти харчування».
9. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 199260,00 грн. (сто дев’яносто дев’ять тисяч двісті шістдесят гривень 00 копійки).
10. Джерело фінансування закупівлі: Кошти місцевого бюджету та власні кошти.
11. Вид закупівлі: Спрощена закупівля - для замовників, визначених у пунктах 1-3 частини першої статті 2 цього Закону, якщо вартість предмета закупівлі товару (товарів), послуги (послуг) дорівнює або перевищує 50 тисяч гривень та є меншою за вартість 200 тисяч гривень, а робіт - 1,5 мільйона гривень.
12. Орієнтовний початок проведення спрощеної закупівлі: січень 2022 року.
13. Примітки: затверджено протоколом щодо прийняття рішення уповноваженою особою ДЕРЖАВНОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ № 2 М. ХЕРСОНА» № 5 від «04» січня 2022 року.
Річний план закупівлі на:
2022
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі:
Січень 2022
Класифікатор ДК 021:2015:
15110000-2 М’ясо
КЕКВ:
2230 Продукти харчування
Дата опублікування:
04.01.2022 21:47
Документи
Номенклатура
Назва
Кількість
Період постачання
Яловичина охолоджена
Кількість
430 кілограм
Період постачання
(не задано)
Свинина охолоджена
Кількість
320 кілограм
Період постачання
(не задано)
Окремі порційні частини курячі охолоджені
Кількість
330 кілограм
Період постачання
(не задано)
Птиця (тушки курячі охолоджені)
Кількість
330 кілограм
Період постачання
(не задано)
Печінка яловича свіже морожена
Кількість
320 кілограм
Період постачання
(не задано)
Джерела фінансування
Джерело
Опис
Сума
ДжерелоМісцевий бюджет
ОписМісцевий бюджет та власні кошти
Сума199 260.00 UAH