• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП

М’ясо

Оголошено тендер

5 000.00 UAH
Номер: 7644ea58511f4763952de03669315598
Ідентифікатор плану: UA-P-2021-07-05-000534-b
Тип процедури: Закупівля без використання електронної системи
Закупівельник: ВСП "Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій"
Замовник: ВСП "Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій"
Очікувана вартість: 5 000.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі: М’ясо
Річний план закупівлі на: 2021
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: Липень 2021
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
КЕКВ: 2230 Продукти харчування
Дата опублікування: 05.07.2021 10:41

Документи

  Відобразити таблицею

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
М’ясо
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 25 кілограм
Період постачання до 31.12.2021

Джерела фінансування

Джерело
Опис
Сума
ДжерелоМісцевий бюджет
Опис
Сума5 000.00 UAH