-
Відкриті торги
-
КЕП
М'ясо (Свинина б/к)
Оголошено тендер
220 000.00
UAH
Номер:
60527477f3b04a78b93498bfe98a8833
Ідентифікатор плану:
UA-P-2021-03-24-006397-a
Тип процедури:
Відкриті торги
Закупівельник:
КНП "Чугуївська ЦЛ ім.М.І.Кононенка"
×
-
Код ЄДРПОУ:
02002380
-
Адреса:
63503, Україна, Харківська область, м. Чугуїв, вул. Гвардійська, б. 52
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Замовник:
КНП "Чугуївська ЦЛ ім.М.І.Кононенка"
×
-
Код ЄДРПОУ:
02002380
-
Адреса:
63503, Україна, Харківська область, м. Чугуїв, вул. Гвардійська, б. 52
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Очікувана вартість:
220 000.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі:
М'ясо (Свинина б/к)
Примітки:
Закупівлю планується проводити відповідно до абзац.1 п.5 ч.2 ст.4 ЗУ "Про публічні закупівлі"
Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі відображені у Додаток № 2 до тендерної документації.
Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі згідно Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». ДСТУ 7158:2010 М'якуш свинини 100%., М'якуш , отриманий від спинної, поперекової, тазостегневої та лопаткової частини, зачищених від сухожилок, жиру і грубих поверхневих плівок; колір : від рожевого до червоного
М'ясо повинно мати характерний м’ясний запах, без стороннього затхлого та гнилісного запаху. За органолептичними показниками свинина має бути свіжа: без стороннього запаху. Не дозволено наявності залишків внутрішніх органів, шкіри, згустків крові, бахромок м’язової та жирової тканин, побитостей, синців, забруднення.
КЛЕЙМУВАННЯ ТА МАРКУВАННЯ: Свинину клеймують та маркують згідно з вимогами Інструкції. Повинно бути проставлено ветеринарне клеймо овальної форми, яке підтверджує, що ветеринарно-санітарна експертиза свинини проведена в повному обсязі.
ПАКУВАННЯ: Тара повинна бути чиста, суха, без стороннього запаху та забезпечувати збереження та якість свинини під час транспортування.. Додаткові вимоги до пакування можуть бути передбачені під час укладання договору
Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 80% від терміну зберігання, який встановлений виробником відповідного товару.
відбувається спеціалізованим автотранспортом – ізотермічними автофургонами для перевезення м’яса та м’ясопродуктів.
Транспорт завжди утримується в чистоті, миється зсередини і зовні щоразу після використання, а перед рейсом проводиться повторне ополіскування кузова гарячою водою.
Температура в продукті та фургоні контролюється, часовий радіус доставки продуктів споживачу не більше трьох годин. Охолоджені напівфабрикати: температура продукту, що відпускається – від 0 до +6°С, температура в автотранспорті – від +1 до +8 °С.
Заморожені напівфабрикати: температура продукту, що відпускається – від -10 до -18°С, температура в автотранспорті – від -9 до -12°С.Доставка товару транспортом постачальника, завантажувально -розвантажувальні роботи за рахунок постачальника.
Річний план закупівлі на:
2021
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі:
Березень 2021
Класифікатор ДК 021:2015:
15110000-2 М’ясо
КЕКВ:
2610 Субсидії та поточні трансферти підприємствам (установам, організаціям)
Дата опублікування:
24.03.2021 17:06
Документи
Джерела фінансування
Джерело
Опис
Сума
ДжерелоІнше
ОписНСЗУ
Сума220 000.00 UAH