• Відкриті торги
  • КЕП

М'ясо (М'ясо яловиче 1 гатунку охолоджене за кодом 15111000-9:М’ясо великої рогатої худоби родини бикових, Четверть куряча охолоджена за кодом 15112000-6:М’ясо свійської птиці, Філе куряче охолоджене за кодом 15112000-6:М’ясо свійської птиці, М'ясо свинини н/ж м`якуш вищого гатунку охолоджене за кодом 15113000-3:Свинина)

Оголошено тендер

247 554.00 UAH
Номер: 64bb283e6d744be0b382374b799e60b7
Ідентифікатор плану: UA-P-2021-01-15-005619-a
Тип процедури: Відкриті торги
Закупівельник: ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ № 17
Замовник: ВИЩЕ ПРОФЕСІЙНЕ УЧИЛИЩЕ № 17
Очікувана вартість: 247 554.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі: М'ясо (М'ясо яловиче 1 гатунку охолоджене за кодом 15111000-9:М’ясо великої рогатої худоби родини бикових, Четверть куряча охолоджена за кодом 15112000-6:М’ясо свійської птиці, Філе куряче охолоджене за кодом 15112000-6:М’ясо свійської птиці, М'ясо свинини н/ж м`якуш вищого гатунку охолоджене за кодом 15113000-3:Свинина)
Річний план закупівлі на: 2021
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: Січень 2021
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
КЕКВ: 2230 Продукти харчування
Дата опублікування: 15.01.2021 15:28

Документи

  Відобразити таблицею

Джерела фінансування

Джерело
Опис
Сума
ДжерелоМісцевий бюджет
Опис
Сума247 554.00 UAH