• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП

Вершкове масло

Оголошено тендер

1 003.92 UAH
Номер: 497436b562b641a9b1deee551540ec6a
Ідентифікатор плану: UA-P-2020-12-09-016039-c
Тип процедури: Закупівля без використання електронної системи
Закупівельник: ВСП "Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій"
Замовник: ВСП "Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій"
Очікувана вартість: 1 003.92 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі: Вершкове масло
Річний план закупівлі на: 2020
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: Грудень 2020
Класифікатор ДК 021:2015: 15530000-2 Вершкове масло
КЕКВ: 2230 Продукти харчування
Дата опублікування: 09.12.2020 19:49

Документи

  Відобразити таблицею

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Вершкове масло
Код ДК 021:2015: 15530000-2 Вершкове масло
Кількість 5 кілограм
Період постачання до 31.12.2020

Джерела фінансування

Джерело
Опис
Сума
ДжерелоМісцевий бюджет
Опис
Сума1 003.92 UAH