• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП

Продукція борошномельно-круп'яної

Оголошено тендер

2 000.70 UAH
Номер: 1ee9b1f080ab471eaee77d655a859be6
Ідентифікатор плану: UA-P-2020-12-09-005556-b
Тип процедури: Закупівля без використання електронної системи
Закупівельник: ВСП "Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій"
Замовник: ВСП "Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій"
Очікувана вартість: 2 000.70 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі: Продукція борошномельно-круп'яної
Річний план закупівлі на: 2020
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: Грудень 2020
Класифікатор ДК 021:2015: 15610000-7 Продукція борошномельно-круп'яної промисловості
КЕКВ: 2230 Продукти харчування
Дата опублікування: 09.12.2020 15:05

Документи

  Відобразити таблицею

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Продукція борошномельно-круп'яної
Код ДК 021:2015: 15610000-7 Продукція борошномельно-круп'яної промисловості
Кількість 150 кілограм
Період постачання до 31.12.2020

Джерела фінансування

Джерело
Опис
Сума
ДжерелоМісцевий бюджет
Опис
Сума2 000.70 UAH