-
Відкриті торги
-
КЕП
ДК 021:2015, код 15110000-2 - М’ясо (м’ясо свинини задня частина м’якиш – код 15113000-3; печінка свинна – код 15113000-3; тушки курячі (бройлера) охолоджені – код 15112130-6; філе куряче охолоджене - код 15112130-6; стегно куряче охолоджене - код 15112130-6)
Оголошено тендер
2 392 291.00
UAH
Номер:
32e4a013f73f4ae9b253854737b80edf
Ідентифікатор плану:
UA-P-2020-11-25-008640-c
Тип процедури:
Відкриті торги
Закупівельник:
Відділ освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради Полтавської області
×
-
Код ЄДРПОУ:
40212371
-
Адреса:
37300, Україна, Полтавська область, м. Гадяч, вул. Драгоманова, 4, пр. 2
-
Категорія:
Орган державної влади, місцевого самоврядування або правоохоронний орган
Замовник:
Відділ освіти, молоді та спорту Гадяцької міської ради Полтавської області
×
-
Код ЄДРПОУ:
40212371
-
Адреса:
37300, Україна, Полтавська область, м. Гадяч, вул. Драгоманова, 4, пр. 2
-
Категорія:
Орган державної влади, місцевого самоврядування або правоохоронний орган
Очікувана вартість:
2 392 291.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі:
ДК 021:2015, код 15110000-2 - М’ясо (м’ясо свинини задня частина м’якиш – код 15113000-3; печінка свинна – код 15113000-3; тушки курячі (бройлера) охолоджені – код 15112130-6; філе куряче охолоджене - код 15112130-6; стегно куряче охолоджене - код 15112130-6)
Примітки:
ДК 021:2015, код 15110000-2 - М’ясо (м’ясо свинини задня частина м’якиш – код 15113000-3; печінка свинна – код 15113000-3; тушки курячі (бройлера) охолоджені – код 15112130-6; філе куряче охолоджене - код 15112130-6; стегно куряче охолоджене - код 15112130-6).Категорія Замовника: відповідно до пункту 1 частини 4 статті 2 Закону. Місцезнаходження Замовника: Україна, 37300, Полтавська обл., місто Гадяч, вул. Драгоманова, будинок 4, приміщення 2. Мова складання документів: українська.
Річний план закупівлі на:
2021
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі:
Листопад 2020
Класифікатор ДК 021:2015:
15110000-2 М’ясо
КЕКВ:
2230 Продукти харчування
Дата опублікування:
25.11.2020 15:09
Документи
Номенклатура
Назва
Кількість
Період постачання
М’ясо свинини задня частина м’якиш
Кількість
11238.39 кілограм
Період постачання
(не задано)
печінка свинна
Кількість
1568 кілограм
Період постачання
(не задано)
тушки курячі (бройлера) охолоджені
Кількість
5694 кілограм
Період постачання
(не задано)
філе куряче охолоджене
Кількість
4998.4 кілограм
Період постачання
(не задано)
стегно куряче охолоджене
Кількість
1025 кілограм
Період постачання
(не задано)
Джерела фінансування
Джерело
Опис
Сума
ДжерелоМісцевий бюджет
Опис
Сума2 392 291.00 UAH