• Відкриті торги
  • КЕП

М'ясо свинини (напівтуші), філе куряче, стегна курячі, печінка куряча

Оголошено тендер

434 500.00 UAH
Номер: 5b1b7640fce24dcd821bf0b366c0b665
Ідентифікатор плану: UA-P-2020-08-31-000838-c
Тип процедури: Відкриті торги
Закупівельник: Одеський морехідний коледж рибної промисловості імені Олексія Соляника
Замовник: Одеський морехідний коледж рибної промисловості імені Олексія Соляника
Очікувана вартість: 434 500.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі: М'ясо свинини (напівтуші), філе куряче, стегна курячі, печінка куряча
Примітки: Вид закупівлі – передбачений абз. 1 п. 5 ч. 2 ст. 4 Закону. Категорія замовника - передбачена п.3 ч.4 ст.2 Закону. Код згідно Єдиного закупівельного словника ДК021-2015 кожної номенклатурної позиції: М'ясо свинини (напівтуші) - 15113000-3 Свинина; філе куряче - 15112130-6 Курятина; стегна курячі - 15112130-6 Курятина; печінка куряча - 15112300-9 Печінка свійської птиці.
Річний план закупівлі на: 2020
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: Серпень 2020
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
КЕКВ: 2230 Продукти харчування
Дата опублікування: 31.08.2020 13:40

Документи

  Відобразити таблицею

Джерела фінансування

Джерело
Опис
Сума
ДжерелоМісцевий бюджет
Опис
Сума434 500.00 UAH