• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП

М’ясопродукти

Оголошено тендер

10 000.00 UAH
Номер: 9c4326898ad04548b6bfb05943459306
Ідентифікатор плану: UA-P-2020-08-04-006359-a
Тип процедури: Закупівля без використання електронної системи
Закупівельник: ВСП "Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій"
Замовник: ВСП "Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму Національного університету харчових технологій"
Очікувана вартість: 10 000.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі: М’ясопродукти
Річний план закупівлі на: 2020
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: Серпень 2020
Класифікатор ДК 021:2015: 15130000-8 М’ясопродукти
КЕКВ: 2230 Продукти харчування
Дата опублікування: 04.08.2020 14:42

Документи

  Відобразити таблицею

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
ковбаси
Код ДК 021:2015: 15130000-8 М’ясопродукти
Кількість 70 кілограм
Період постачання до 31.12.2020

Джерела фінансування

Джерело
Опис
Сума
ДжерелоМісцевий бюджет
Опис
Сума10 000.00 UAH