-
Відкриті торги
-
КЕП
М"ясо, в тому числі по лотах: Лот 1. Свинина (полядвиця,тазостегнова частина та лопатка свинна) Лот 2. Курятина (філе куряче, бедро куряче), код Національного класифікатора України «Єдиний закупівельний словник» ДК 021:2015(CPV:2008) -15110000-2.
Оголошено тендер
509 700.00
UAH
Номер:
779d5f77ad544d3881beb0c8f8dad401
Ідентифікатор плану:
UA-P-2020-03-27-001729-b
Тип процедури:
Відкриті торги
Закупівельник:
ДЕРЖАВНИЙ ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ПРИКАРПАТСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ВАСИЛЯ СТЕФАНИКА"
×
-
Код ЄДРПОУ:
02125266
Замовник:
ДЕРЖАВНИЙ ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ПРИКАРПАТСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ВАСИЛЯ СТЕФАНИКА"
×
-
Код ЄДРПОУ:
02125266
Очікувана вартість:
509 700.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі:
М"ясо, в тому числі по лотах: Лот 1. Свинина (полядвиця,тазостегнова частина та лопатка свинна) Лот 2. Курятина (філе куряче, бедро куряче), код Національного класифікатора України «Єдиний закупівельний словник» ДК 021:2015(CPV:2008) -15110000-2.
Річний план закупівлі на:
2020
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі:
Березень 2020
Класифікатор ДК 021:2015:
15110000-2 М’ясо
КЕКВ:
2282 Окремі заходи по реалізації державних (регіональних) програм, не віднесені до заходів розвитку
КЕКВ:
2230 Продукти харчування
Дата опублікування:
27.03.2020 10:48
Документи
Джерела фінансування
Джерело
Опис
Сума
ДжерелоДержавний бюджет України
Опис
Сума509 700.00 UAH