• Відкриті торги
  • КЕП

М"ясо, в тому числі по лотах: Лот 1. Свинина (полядвиця,тазостегнова частина та лопатка свинна) Лот 2. Курятина (філе куряче, бедро куряче), код Національного класифікатора України «Єдиний закупівельний словник» ДК 021:2015(CPV:2008) -15110000-2.

Оголошено тендер

509 700.00 UAH
Номер: 779d5f77ad544d3881beb0c8f8dad401
Ідентифікатор плану: UA-P-2020-03-27-001729-b
Тип процедури: Відкриті торги
Закупівельник: ДЕРЖАВНИЙ ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ПРИКАРПАТСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ВАСИЛЯ СТЕФАНИКА"
Замовник: ДЕРЖАВНИЙ ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ПРИКАРПАТСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ВАСИЛЯ СТЕФАНИКА"
Очікувана вартість: 509 700.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі: М"ясо, в тому числі по лотах: Лот 1. Свинина (полядвиця,тазостегнова частина та лопатка свинна) Лот 2. Курятина (філе куряче, бедро куряче), код Національного класифікатора України «Єдиний закупівельний словник» ДК 021:2015(CPV:2008) -15110000-2.
Річний план закупівлі на: 2020
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: Березень 2020
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
КЕКВ: 2282 Окремі заходи по реалізації державних (регіональних) програм, не віднесені до заходів розвитку
КЕКВ: 2230 Продукти харчування
Дата опублікування: 27.03.2020 10:48

Документи

  Відобразити таблицею

Джерела фінансування

Джерело
Опис
Сума
ДжерелоДержавний бюджет України
Опис
Сума509 700.00 UAH