-
Відкриті торги
-
КЕП
М'ясо та м’ясопродукти
Оголошено тендер
435 000.00
UAH
Номер:
b0a6721bc1d9477f9b0d63528acccce6
Ідентифікатор плану:
UA-P-2020-02-25-000103-a
Тип процедури:
Відкриті торги
Закупівельник:
Центральний військовий санаторій "Приморський"
×
-
Код ЄДРПОУ:
26615207
Замовник:
Центральний військовий санаторій "Приморський"
×
-
Код ЄДРПОУ:
26615207
Очікувана вартість:
435 000.00 UAH
Конкретна назва предмету закупівлі:
М'ясо та м’ясопродукти
Річний план закупівлі на:
2020
Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі:
Лютий 2020
Класифікатор ДК 021:2015:
15110000-2 М’ясо
Дата опублікування:
25.02.2020 08:54
Документи
Номенклатура
Назва
Кількість
Період постачання
Свинина обрізна 2 категорії на кістці (охолоджена)
Кількість
700 кілограм
Період постачання
до 30.10.2020
Шия свинини без кістки (охолоджена)
Кількість
130 кілограм
Період постачання
до 30.10.2020
Вирізка свинини без кістки (охолоджена)
Кількість
550 кілограм
Період постачання
до 30.10.2020
Балик свинини без кістки (охолоджений)
Кількість
140 кілограм
Період постачання
до 30.10.2020
Лопатка яловича без кістки (охолоджена)
Кількість
400 кілограм
Період постачання
до 30.10.2020
Котлетне м'ясо яловичини без кістки (охолоджене)
Кількість
350 кілограм
Період постачання
до 30.10.2020
Балик з яловичини без кістки (охолоджений)
Кількість
300 кілограм
Період постачання
до 30.10.2020
Філе куряче (суха заморозка)
Кількість
500 кілограм
Період постачання
до 30.10.2020
Ніжка куряча (суха заморозка)
Кількість
300 кілограм
Період постачання
до 30.10.2020
Стегно куряче (суха заморозка)
Кількість
300 кілограм
Період постачання
до 30.10.2020
Чверть куряча (суха заморозка)
Кількість
300 кілограм
Період постачання
до 30.10.2020
Печінка яловичини (заморожена)
Кількість
350 кілограм
Період постачання
до 30.10.2020
Джерела фінансування
Джерело
Опис
Сума
ДжерелоДержавний бюджет України
Опис
Сума435 000.00 UAH