• Спрощена закупівля
  • КЕП

Дрібне приладдя для закладів громадського харчування

13 515.00 UAH без ПДВ
Номер: 154e1015043c4164b7f3ee668ecae2b8
Ідентифікатор договору: UA-2021-06-03-005759-c-c1
Замовник: Західноукраїнський національний університет
Постачальник: ФОП Веселовська Надія Степанівна
Класифікатор ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчуванняАналіз за цим CPV
Номер договору: Вх-000000531
Дата підписання: 17.06.2021 00:00
Період дії договору: до 31.12.2021 00:00
Сума договору: 13 515.00 UAH без ПДВ
Оплачено: 13 515.00 UAH без ПДВ

Документи

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
1) Чекбук Ковбой 18,5х11 см h3,7 см дерево (7203d/1714-S CL) Лас – 10 шт., код ДК 021:2015 – 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування;
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 10 штуки
Період постачання до 30.06.2021
Місце постачання Відповідно до документації
2) Гачок 5 штук довжина 33 см (2067 EM) Empire – 2 шт., код за ДК 021:2015; код ДК 021:2015 – 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування;
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 2 штуки
Період постачання до 30.06.2021
Місце постачання Відповідно до документації
3) Магнітна планка довжина 50 см (9753 EM) Empire – 2 шт., код ДК 021:2015 – 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування;
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 2 штуки
Період постачання до 30.06.2021
Місце постачання Відповідно до документації
4) Піднос круглий d30 см (1320ЕМ) антисліп – 30 шт., код ДК 021:2015 – 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування;
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 30 штуки
Період постачання до 30.06.2021
Місце постачання Відповідно до документації
5) Підставка для наколювання чеків d8 см h15 см нержавійка (9790 EM) Empire – 2 шт., код ДК 021:2015 – 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування;
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 2 штуки
Період постачання до 30.06.2021
Місце постачання Відповідно до документації
6) Салатник 50мл d7 см скло Empilable (10018/15026) Arcoroc – 30 шт., код ДК 021:2015 – 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування;
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 30 штуки
Період постачання до 30.06.2021
Місце постачання Відповідно до документації
7) Молоток кухонний Empire (9917ЕМ) – 2 шт., код ДК 021:2015 – 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування;
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 2 штуки
Період постачання до 30.06.2021
Місце постачання Відповідно до документації
8) Щипці для цукру довжина 10,5 см (999131 WL)Wilmax – 3 шт., код ДК 021:2015 – 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування;
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 3 штуки
Період постачання до 30.06.2021
Місце постачання Відповідно до документації
9) Миска 3,8л d26 см нержавійка(350026) FoREST – 7 шт., код ДК 021:2015 – 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування;
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 7 штуки
Період постачання до 30.06.2021
Місце постачання Відповідно до документації
10) Миска 6,2л d30 см нержавійка (350030) FoREST – 3 шт., код ДК 021:2015 – 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування;
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 3 штуки
Період постачання до 30.06.2021
Місце постачання Відповідно до документації
11) Качалка d4,5 см довжина 50,8 см силікон (454550) FoREST – 1 шт., код ДК 021:2015 – 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування;
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 1 штуки
Період постачання до 30.06.2021
Місце постачання Відповідно до документації
12) Лопатка для торта 5,5х5 см h29,5 см нержавійка (5065К) Kamille – 5 шт., код ДК 021:2015 – 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування;
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 5 штуки
Період постачання до 30.06.2021
Місце постачання Відповідно до документації
13) Форма для піци d32 см h2,5 см блакитна сталь (617304) Hendi – 6 шт., код ДК 021:2015 – 39311000-5 Дрібне приладдя для закладів громадського харчування.
Код ДК 021:2015: 39310000-8 Обладнання для закладів громадського харчування
Кількість 6 штуки
Період постачання до 30.06.2021
Місце постачання Відповідно до документації