• Спрощена закупівля
  • КЕП

М'ясо

2 100.00 UAH без ПДВ
Номер: 783ca109d1474a6aad8d017141f0ac5c
Ідентифікатор договору: UA-2021-05-11-003598-b-b1
Замовник: Гореницька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Білогородської сільської ради Бучанського району Київської області
Постачальник: ФОП КОВАЛЬ АНАТОЛІЙ ВАСИЛЬОВИЧ
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Номер договору: 52/20-21Т
Дата підписання: 31.05.2021 00:00
Період дії договору: 31.05.2021 00:00 - 31.12.2021 23:59
Сума договору: 2 100.00 UAH без ПДВ
Оплачено: 2 100.00 UAH без ПДВ

Документи

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Філе куряче
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 350 кілограм
Період постачання до 31.12.2021
Місце постачання 08114, Україна, Київська область, с.Гореничі, вул.Соборна, 150 На карті
Яловичина ІІ категорії
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 40 кілограм
Період постачання до 31.12.2021
Місце постачання 08114, Україна, Київська область, с.Гореничі, вул.Соборна, 150 На карті
Свинина
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 250 кілограм
Період постачання до 31.12.2021
Місце постачання 08114, Україна, Київська область, с.Гореничі, вул.Соборна, 150 На карті
Печінка куряча
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 40 кілограм
Період постачання до 31.12.2021
Місце постачання 08114, Україна, Київська область, с.Гореничі, вул.Соборна, 150 На карті
Печінка яловича
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 10 кілограм
Період постачання до 31.12.2021
Місце постачання 08114, Україна, Київська область, с.Гореничі, вул.Соборна, 150 На карті

Внесені зміни

    Номер: cb7a6a344d254d19b521a5978167cf3a
    Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
    • Зменшення обсягів закупівлі, зокрема з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору: Зменшення обсягів закупівлі
    Номер додаткової угоди: 1
    Дата внесення змін до договору: 16.12.2021 00:00
    Статус:
    Опубліковано
pdf
ДУ 1 Коваль м_ясо.pdf