• Переговорна процедура
  • КЕП

М'ясо свинини свіже, пісне, охолоджене без кістки; м'ясо яловичини свіже охолоджене без кістки, печінка ялова, філе курине охолоджене, ніжка (гомілка) курина охолоджена, стегно курине охолоджене, печінка курина

1 097 625.00 UAH без ПДВ
Номер: 1a3d3db5e8bf4be1a3b4c900c9c69922
Ідентифікатор договору: UA-2021-04-28-004579-c-c1
Замовник: Відділ освіти Глевахівської селищної ради
Постачальник: ФОП МЕЛЬНИК ДАРІЯ ЮРІЇВНА
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Номер договору: 110521-1
Дата підписання: 11.05.2021 00:00
Період дії договору: 11.05.2021 00:00 - 31.12.2021 23:59
Сума договору: 1 097 625.00 UAH без ПДВ
Оплачено: 1 097 625.00 UAH без ПДВ

Документи

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
М'ясо свинини свіже, пісне, охолоджене без кістки; м'ясо яловичини свіже охолоджене без кістки, печінка ялова, філе курине охолоджене, ніжка (гомілка) курина охолоджена, стегно курине охолоджене, печінка курина
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 9435 кілограм
Період постачання до 31.12.2021
Місце постачання 08631, Україна, Київська область, смт Глеваха, вул. Вокзальна, 26 На карті

Внесені зміни

    Номер: 33c2d5650204437383cdd0662b908974
    Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
    • Збільшення ціни за одиницю товару до 10 відсотків пропорційно збільшенню ціни такого товару на ринку у разі коливання ціни такого товару на ринку за умови, що така зміна не призведе до збільшення суми, визначеної в договорі про закупівлю, - не частіше ніж один раз на 90 днів з моменту підписання договору про закупівлю. Обмеження щодо строків зміни ціни за одиницю товару не застосовується у випадках зміни умов договору про закупівлю бензину та дизельного пального, газу та електричної енергії (Закон)
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору: Зміна ціни за одиницю товару
    Номер додаткової угоди: 01/1
    Дата внесення змін до договору: 12.10.2021 00:00
    Статус:
    Опубліковано
pdf
Дод.1 мясо.pdf