• Відкриті торги
  • КЕП

15110000-2 М’ясо (тушка курчат-бройлерів заморожена)

332 640.00 UAH з ПДВ
Номер: 09800e0425d14673883937db44eae43a
Ідентифікатор договору: UA-2021-02-11-004746-c-a1
Замовник: Комунальна установа"Михайлівський психоневрологічний інтернат"Запорізької обласної ради
Постачальник: ПП"КНЯЖНА"
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Номер договору: 1/36
Дата підписання: 16.03.2021 00:00
Період дії договору: 16.03.2021 00:00 - 31.12.2021 23:59
Сума договору: 332 640.00 UAH з ПДВ (в тому числі ПДВ 55 440.00 UAH)

Документи

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
15110000-2 М’ясо (тушка курчат-бройлерів заморожена)
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 6600 кілограм
Період постачання до 31.12.2021
Місце постачання 72040, Україна, Запорізька область, Михайлівський р-н, с.Показне 90А На карті

Внесені зміни

    Номер: 4d9b1f0cf0cc4dae943e0eb7dcca002f
    Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
    • Збільшення ціни за одиницю товару до 10 відсотків пропорційно збільшенню ціни такого товару на ринку у разі коливання ціни такого товару на ринку за умови, що така зміна не призведе до збільшення суми, визначеної в договорі про закупівлю, - не частіше ніж один раз на 90 днів з моменту підписання договору про закупівлю. Обмеження щодо строків зміни ціни за одиницю товару не застосовується у випадках зміни умов договору про закупівлю бензину та дизельного пального, газу та електричної енергії (Закон)
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору: Керуючись п. 2 ч. 5 ст. 41 Закону України «Про публічні закупівлі» та пунктом 3. Договору Сторони домовились збільшити ціну за одиницю товару – _тушка курчат-бройлерів заморожена, не більше ніж на 10 відсотків у зв’язку із коливанням ціни такого товару на ринку, та без збільшення загальної вартості Договору
    Номер додаткової угоди: 1
    Дата внесення змін до договору: 02.07.2021 00:00
    Статус:
    Опубліковано
PDF
ДУ мясо курей.PDF