• Відкриті торги
  • КЕП

«код ДК 021:2015 - 15110000-2 «М’ясо» (М’ясо свинини охолоджене; М’ясо яловиче охолоджене; Філе куряче охолоджене)»

768 124.12 UAH без ПДВ
Номер: 5804ac519e734669a3a0ba29fdfe0a14
Ідентифікатор договору: UA-2021-02-08-003570-b-a1
Замовник: Комунальне підприємство "Хмельницька міська дитяча лікарня" Хмельницької міської ради
Постачальник: ТОВ "Деражня-Агро"
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Номер договору: 5-Т
Дата підписання: 18.03.2021 00:00
Період дії договору: 18.03.2021 00:00 - 31.03.2022 23:59
Сума договору: 768 124.12 UAH без ПДВ
Оплачено: 768 124.12 UAH без ПДВ

Документи

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
М’ясо свинини охолоджене
Код ДК 021:2015: 15113000-3 Свинина
Кількість 3200 кілограм
Період постачання до 31.12.2021
Місце постачання 29008, Україна, Хмельницька область, м.Хмельницький, вул.С.Разіна,1 На карті
М’ясо яловиче охолоджене
Код ДК 021:2015: 15111100-0 Яловичина
Кількість 2600 кілограм
Період постачання до 31.12.2021
Місце постачання 29008, Україна, Хмельницька область, м.Хмельницький, вул.С.Разіна,1 На карті
Філе куряче охолоджене
Код ДК 021:2015: 15112130-6 Курятина
Кількість 1400 кілограм
Період постачання до 31.12.2021
Місце постачання 29008, Україна, Хмельницька область, м.Хмельницький, вул.С.Разіна,1 На карті

Внесені зміни

    Номер: 6ffeac55d5a041aa8ef675eccd28eabc
    Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
    • Збільшення ціни за одиницю товару до 10 відсотків пропорційно збільшенню ціни такого товару на ринку у разі коливання ціни такого товару на ринку за умови, що така зміна не призведе до збільшення суми, визначеної в договорі про закупівлю, - не частіше ніж один раз на 90 днів з моменту підписання договору про закупівлю. Обмеження щодо строків зміни ціни за одиницю товару не застосовується у випадках зміни умов договору про закупівлю бензину та дизельного пального, газу та електричної енергії (Закон)
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору: збільшення ціни за одиницю товару до 10 відсотків пропорційно збільшенню ціни такого товару на ринку у разі коливання ціни такого товару на ринку
    Номер додаткової угоди: 1
    Дата внесення змін до договору: 09.09.2021 00:00
    Статус:
    Опубліковано
pdf
ДУ 1 (м_ясо).pdf
    Номер: 20123280e0f6412489eb5079c5d0a530
    Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
    • Дія договору про закупівлю може бути продовжена на строк, достатній для проведення процедури закупівлі/спрощеної закупівлі на початку наступного року в обсязі, що не перевищує 20 відсотків суми, визначеної в початковому договорі про закупівлю, укладеному в попередньому році, якщо видатки на досягнення цієї цілі затверджено в установленому порядку
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору: ч.6 ст 41 "Про публічні закупівлі"
    Номер додаткової угоди: 2
    Дата внесення змін до договору: 20.12.2021 00:00
    Статус:
    Опубліковано
pdf
ДУ 2 Тов Деражня-Агро ( мясо).pdf
    Номер: b88b51f3ad26459794fdd5e2bd81ca08
    Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
    • Зменшення обсягів закупівлі, зокрема з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору: Зменшення обсягів закупівлі
    Номер додаткової угоди: 3
    Дата внесення змін до договору: 28.12.2021 00:00
    Статус:
    Опубліковано
pdf
ДУ Мясо.pdf
    Номер: 5cf95ad56bdb45d096fe3ef37cd0855a
    Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
    • Зменшення обсягів закупівлі, зокрема з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору: Визначення конкретного обсягу закупівлі на 2022 рік
    Номер додаткової угоди: 4
    Дата внесення змін до договору: 24.03.2022 00:00
    Статус:
    Опубліковано
pdf
ДУ Мясо.pdf
pdf
ДУ коригування м_ясо.pdf