• Спрощена закупівля
  • КЕП

Риба хек (15221000-3 Морожена риба), код згідно ДК 021:2015 Єдиний закупівельний словник 15220000-6 Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені

Найменування продукції Од.вим. кількість Риба свіжоморожена (хек) кг 2000 ВСЬОГО: 2000 Вимоги щодо предмету закупівлі (товару): Учасник заповнює таблицю відповідно своєї пропозиції та надає її в складі пропозиції: Вимоги замовника Пропозиція учасника Риба свіжоморожена (хек) Вага – не менше ніж 0,450 кг в тушці Строк придатності – Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 85% від терміну зберігання, який встановлений підприємством-виробником Вага (об’єм) упаковки, (Тушка-0,450кг) Тип риби -хек Термообробка - Свіжозаморожена Оцінка якості - Відповідно до ДСТУ 3143:2013 (або еквівалент) Споживча тара – не більше 10 кг в упаковці. Пакування риби повинні використовуватись матеріали, дозволені до контакту із харчовими продуктами Вимоги щодо предмету закупівлі (товару): Риба свіжоморожена. Зовнішній вигляд природного кольору, чиста поверхня, щільна консистенція, запах свіжомороженої риби без сторонніх запахів. Великих та середніх розмірів, втрати при розморожуванні до 4%. Поліпропіленові мішки, або спеціальна промаркована тара. Фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність,без ГМО, кінцева дата споживання. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова. Інформація про харчовий продукт має бути точною, достовірною та зрозумілою для споживача, а також не повинна вводити в оману, зокрема щодо його категорії, характерних ознак, властивостей, складу, кількості, мінімального терміну придатності, або дати «вжити до», країни походження або місця походження, способу виробництва (виготовлення) без приписування харчовому продукту непритаманних йому властивостей або наслідків споживання. Забезпечити наявність і точність інформації про харчовий продукт відповідно до Закону. - Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чиним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Законів України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.2019 №771/97 ВР (далі-Закон №771/97 ВР), «Про дитяче харчування» від 14.09.2006 р. № 142-V, «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення» від 24.02.1994 р.№ 4004-XII, наказу Міністерства охорони здоров’я України від 29.12.2012 р. №1140 «Про затвердження Державних санітарних норм та правил», «Медичні вимоги до якості безпечності харчових продуктів та продовольчої сировини»,; - Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 85% від терміну зберігання, який встановлений підприємством-виробником: - Товар при поставці повинен супроводжуватись декларацією виробника (якісними посвідченнями), видатковою накладною, товаро-транспортною накладною, сертифікатами якості на товар та іншими документами, які свідчать про його походження та якість, мати відповідне пакування та маркування: - Товар повинен поставлятися на склад Замовника неушкодженій упаковці, яка забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування. - Копії документів мають бути засвідчені печаткою учасника, підписом уповноваженої особи та мати надпис «згідно з оригіналом». - Доставка продукції повинна проводиться спеціалізованим автотранспортом згідно правилами перевезення харчових продуктів та за рахунок постачальника. Постачальник самостійно проводить розвантажувальні роботи. - забороняється завозити недоброякісний товар або товар з терміном придатності, що минув Вимоги: 1. Вимоги щодо якості – товар повинен відповідати діючим на території України вимогам щодо якості. 2. В складі пропозиції учасник надає довідку, у довільній формі, із зазначенням інформації про виробника товару, який пропонується на торги, а також опис якісних характеристик товару. 3. Тара та

126 000.00 UAH з ПДВ
Номер: f5958e4fe95b4f01aba6e750c97dd9a5
Ідентифікатор договору: UA-2021-02-08-004463-b-c1
Замовник: КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО "МІСЬКА КЛІНІЧНА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ № 17" ХАРКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Постачальник: ТОВ "ТРІГО"
Класифікатор ДК 021:2015: 15220000-6 Риба, рибне філе та інше м’ясо риби мороженіАналіз за цим CPV
Опис: Найменування продукції Од.вим. кількість Риба свіжоморожена (хек) кг 2000 ВСЬОГО: 2000 Вимоги щодо предмету закупівлі (товару): Учасник заповнює таблицю відповідно своєї пропозиції та надає її в складі пропозиції: Вимоги замовника Пропозиція учасника Риба свіжоморожена (хек) Вага – не менше ніж 0,450 кг в тушці Строк придатності – Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 85% від терміну зберігання, який встановлений підприємством-виробником Вага (об’єм) упаковки, (Тушка-0,450кг) Тип риби -хек Термообробка - Свіжозаморожена Оцінка якості - Відповідно до ДСТУ 3143:2013 (або еквівалент) Споживча тара – не більше 10 кг в упаковці. Пакування риби повинні використовуватись матеріали, дозволені до контакту із харчовими продуктами Вимоги щодо предмету закупівлі (товару): Риба свіжоморожена. Зовнішній вигляд природного кольору, чиста поверхня, щільна консистенція, запах свіжомороженої риби без сторонніх запахів. Великих та середніх розмірів, втрати при розморожуванні до 4%. Поліпропіленові мішки, або спеціальна промаркована тара. Фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність,без ГМО, кінцева дата споживання. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова. Інформація про харчовий продукт має бути точною, достовірною та зрозумілою для споживача, а також не повинна вводити в оману, зокрема щодо його категорії, характерних ознак, властивостей, складу, кількості, мінімального терміну придатності, або дати «вжити до», країни походження або місця походження, способу виробництва (виготовлення) без приписування харчовому продукту непритаманних йому властивостей або наслідків споживання. Забезпечити наявність і точність інформації про харчовий продукт відповідно до Закону. - Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чиним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Законів України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.2019 №771/97 ВР (далі-Закон №771/97 ВР), «Про дитяче харчування» від 14.09.2006 р. № 142-V, «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення» від 24.02.1994 р.№ 4004-XII, наказу Міністерства охорони здоров’я України від 29.12.2012 р. №1140 «Про затвердження Державних санітарних норм та правил», «Медичні вимоги до якості безпечності харчових продуктів та продовольчої сировини»,; - Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 85% від терміну зберігання, який встановлений підприємством-виробником: - Товар при поставці повинен супроводжуватись декларацією виробника (якісними посвідченнями), видатковою накладною, товаро-транспортною накладною, сертифікатами якості на товар та іншими документами, які свідчать про його походження та якість, мати відповідне пакування та маркування: - Товар повинен поставлятися на склад Замовника неушкодженій упаковці, яка забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування. - Копії документів мають бути засвідчені печаткою учасника, підписом уповноваженої особи та мати надпис «згідно з оригіналом». - Доставка продукції повинна проводиться спеціалізованим автотранспортом згідно правилами перевезення харчових продуктів та за рахунок постачальника. Постачальник самостійно проводить розвантажувальні роботи. - забороняється завозити недоброякісний товар або товар з терміном придатності, що минув Вимоги: 1. Вимоги щодо якості – товар повинен відповідати діючим на території України вимогам щодо якості. 2. В складі пропозиції учасник надає довідку, у довільній формі, із зазначенням інформації про виробника товару, який пропонується на торги, а також опис якісних характеристик товару. 3. Тара та
Номер договору: 79
Дата підписання: 04.03.2021 00:01
Період дії договору: 04.03.2021 00:00 - 31.12.2021 00:00
Сума договору: 126 000.00 UAH з ПДВ (в тому числі ПДВ 21 000.00 UAH)
Оплачено: 126 000.00 UAH з ПДВ (в тому числі ПДВ 21 000.00 UAH)

Документи

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Риба хек (15221000-3 Морожена риба), код згідно ДК 021:2015 Єдиний закупівельний словник 15220000-6 Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені
Код ДК 021:2015: 15220000-6 Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені
Кількість 1851.94 кілограм
Період постачання до 31.12.2021
Місце постачання 61037, Україна, Харківська область, Харків, просп. Московський, 195 На карті

Внесені зміни

    Номер: 541a342dba0d470182ddf9b6d81cb125
    Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
    • Покращення якості предмета закупівлі, за умови що таке покращення не призведе до збільшення суми, визначеної в договорі про закупівлю
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору: зміна реквізитів замовника
    Номер додаткової угоди: 1
    Дата внесення змін до договору: 29.03.2021 00:00
    Статус:
    Опубліковано
pdf
додаткова угода № 1 до Договору 79 (1).pdf
p7s
sign.p7s
    Номер: 64be30d7eb69445baf2e543230dbd846
    Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
    • Збільшення ціни за одиницю товару до 10 відсотків пропорційно збільшенню ціни такого товару на ринку у разі коливання ціни такого товару на ринку за умови, що така зміна не призведе до збільшення суми, визначеної в договорі про закупівлю, - не частіше ніж один раз на 90 днів з моменту підписання договору про закупівлю. Обмеження щодо строків зміни ціни за одиницю товару не застосовується у випадках зміни умов договору про закупівлю бензину та дизельного пального, газу та електричної енергії (Закон)
    • Зменшення обсягів закупівлі, зокрема з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору: збільшення ціни товару на ринку
    Номер додаткової угоди: 2
    Дата внесення змін до договору: 18.06.2021 00:00
    Статус:
    Опубліковано
pdf
додаткова угода № 2 (1).pdf
p7s
sign.p7s
    Номер: add7c04320d644dbae582ee02e407b42
    Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
    • Збільшення ціни за одиницю товару до 10 відсотків пропорційно збільшенню ціни такого товару на ринку у разі коливання ціни такого товару на ринку за умови, що така зміна не призведе до збільшення суми, визначеної в договорі про закупівлю, - не частіше ніж один раз на 90 днів з моменту підписання договору про закупівлю. Обмеження щодо строків зміни ціни за одиницю товару не застосовується у випадках зміни умов договору про закупівлю бензину та дизельного пального, газу та електричної енергії (Закон)
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору: збільшення ціни за одиницю товару на ринку
    Номер додаткової угоди: 3
    Дата внесення змін до договору: 05.10.2021 00:00
    Статус:
    Опубліковано
pdf
додаткова угода № 3 до договору 79.pdf
p7s
sign.p7s