• Відкриті торги
  • КЕП

М'ясо свинини охолоджене; М'ясо яловичини охолоджене; Печінка яловичини охолоджена; Філе куряче охолоджене

386 340.00 UAH з ПДВ
Номер: d237316e472d4d8791b3bc7f01a53c3f
Ідентифікатор договору: UA-2021-01-16-002727-a-c1
Замовник: Хмельницький дошкільний навчальний заклад №56 "Боровичок"
Постачальник: Приватне підприємство "Агропродукт"
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Номер договору: 20-М
Дата підписання: 22.02.2021 00:00
Період дії договору: 22.02.2021 00:00 - 01.04.2022 23:59
Сума договору: 386 340.00 UAH з ПДВ (в тому числі ПДВ 64 390.00 UAH)
Оплачено: 386 340.00 UAH з ПДВ (в тому числі ПДВ 64 390.00 UAH)

Документи

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
М'ясо свинини охолоджене
Код ДК 021:2015: 15113000-3 Свинина
Кількість 1397 кілограм
Період постачання до 31.12.2021
Місце постачання 29027, Україна, Хмельницька область, м. Хмельницький, вул. П. Мирного 21/1 На карті
М'ясо яловичини охолоджене
Код ДК 021:2015: 15111100-0 Яловичина
Кількість 529 кілограм
Період постачання до 31.12.2021
Місце постачання 29027, Україна, Хмельницька область, м. Хмельницький, вул. П. Мирного 21/1 На карті
Печінка яловичини охолоджена
Код ДК 021:2015: 15111100-0 Яловичина
Кількість 64 кілограм
Період постачання до 31.12.2021
Місце постачання 29027, Україна, Хмельницька область, м. Хмельницький, вул. П. Мирного 21/1 На карті
Філе куряче охолоджене
Код ДК 021:2015: 15112130-6 Курятина
Кількість 1205 кілограм
Період постачання до 31.12.2021
Місце постачання 29027, Україна, Хмельницька область, м. Хмельницький, вул. П. Мирного 21/1 На карті

Внесені зміни

    Номер: cc7bde0ac0b94920881664b0d4398a25
    Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
    • Зменшення обсягів закупівлі, зокрема з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору: п1. ч.5 ст 41 ЗУ Про публічні закупівлі
    Номер додаткової угоди: 2
    Дата внесення змін до договору: 29.12.2021 00:00
    Статус:
    Опубліковано
pdf
м_ясо завершення.pdf
    Номер: 19508ab06a1343d5a1c22b5ee88cad6b
    Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
    • Дія договору про закупівлю може бути продовжена на строк, достатній для проведення процедури закупівлі/спрощеної закупівлі на початку наступного року в обсязі, що не перевищує 20 відсотків суми, визначеної в початковому договорі про закупівлю, укладеному в попередньому році, якщо видатки на досягнення цієї цілі затверджено в установленому порядку
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору: ч. 6 ст. 41 ЗУ Про публічні закупівлі
    Номер додаткової угоди: 3
    Дата внесення змін до договору: 31.12.2021 00:00
    Статус:
    Опубліковано
pdf
мясо 3.pdf
    Номер: 5c3688ee62bb48aaacb7a04b0ff27457
    Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
    • Дія договору про закупівлю може бути продовжена на строк, достатній для проведення процедури закупівлі/спрощеної закупівлі на початку наступного року в обсязі, що не перевищує 20 відсотків суми, визначеної в початковому договорі про закупівлю, укладеному в попередньому році, якщо видатки на досягнення цієї цілі затверджено в установленому порядку
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору: п.8 ч.5 ст. 41 ЗУ "Про публічні закупівлі"
    Номер додаткової угоди: 4
    Дата внесення змін до договору: 06.01.2022 00:00
    Статус:
    Опубліковано
pdf
додаткова угода мясо 20_.pdf
    Номер: e26045e42f8843689a30f811e2337ac3
    Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
    • Зменшення обсягів закупівлі, зокрема з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору: п.1 ч. 5 ст 41ЗУ Про публічні закупівлі
    Номер додаткової угоди: 5
    Дата внесення змін до договору: 08.02.2022 00:00
    Статус:
    Опубліковано
pdf
ДУ мясо.pdf