• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП

М’ясопродукти (ДК 021-2015:15130000-8 - М’ясопродукти)

49 390.00 UAH без ПДВ
Номер: 3c08d5c3699a4e0e83146b4219f88b28
Ідентифікатор договору: UA-2021-01-27-000484-c-a1
Замовник: Відділ освіти,культури,молоді та спорту Літинської селищної ради
Постачальник: ФОП Бондаренко М.П.
Класифікатор ДК 021:2015: 15130000-8 М’ясопродуктиАналіз за цим CPV
Номер договору: 3/010
Дата підписання: 26.01.2021 00:00
Період дії договору: 26.01.2021 00:00 - 31.03.2021 23:59
Сума договору: 49 390.00 UAH без ПДВ

Документи

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Сосиски "Молочні" в/с
Код ДК 021:2015: 15131120-2 Ковбасні вироби
Кількість 100 кілограм
Період постачання до 31.03.2021
Місце постачання 00000, Україна, Вінницька область, Літинський район, Заклади освіти (згідно документації) На карті
Ковбаса салямі в/с
Код ДК 021:2015: 15131230-6 Салямі
Кількість 70 кілограм
Період постачання до 31.03.2021
Місце постачання 00000, Україна, Вінницька область, Літинський район, Заклади освіти (згідно документації) На карті
Сардельки "Шкільні"
Код ДК 021:2015: 15131120-2 Ковбасні вироби
Кількість 100 кілограм
Період постачання до 31.03.2021
Місце постачання 00000, Україна, Вінницька область, Літинський район, Заклади освіти (згідно документації) На карті
Фарш яловичий
Код ДК 021:2015: 15131620-7 Яловичий фарш
Кількість 107 кілограм
Період постачання до 31.03.2021
Місце постачання 00000, Україна, Вінницька область, Літинський район, Заклади освіти (згідно документації) На карті

Внесені зміни

    Номер: 7c3705ea3c264abcb5461768a8d75647
    Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
    • Зменшення обсягів закупівлі, зокрема з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору: Зменшення обсягів закупівлі
    Номер додаткової угоди: 1
    Дата внесення змін до договору: 12.02.2021 00:00
    Статус:
    Опубліковано
pdf
Скан дод. уг. М_ясопродукти.pdf