• Відкриті торги
  • КЕП

Фарш свинино – яловичий, Сосиски в/г

535 248.00 UAH з ПДВ
Номер: 70c2ab97307b406bb25b2af51c337af2
Ідентифікатор договору: UA-2020-12-16-008277-a-b1
Замовник: Комунальне некомерційне підприємство «Хмельницька обласна лікарня» Хмельницької обласної ради
Постачальник: Приватне підприємство "Агропродукт"
Класифікатор ДК 021:2015: 15130000-8 М’ясопродуктиАналіз за цим CPV
Номер договору: 13
Дата підписання: 25.01.2021 00:00
Період дії договору: 25.01.2021 00:00 - 31.12.2021 23:59
Сума договору: 535 248.00 UAH з ПДВ (в тому числі ПДВ 89 208.00 UAH)
Оплачено: 535 248.00 UAH з ПДВ (в тому числі ПДВ 89 208.00 UAH)

Документи

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Фарш свинино – яловичий
Код ДК 021:2015: 15131700-2 М’ясні вироби
Кількість 3600 кілограм
Період постачання до 31.12.2021
Місце постачання 29000, Україна, Хмельницька область, м. Хмельницький, вул. Пілотська, будинок 1 На карті
Сосиски в/г
Код ДК 021:2015: 15131120-2 Ковбасні вироби
Кількість 2700 кілограм
Період постачання до 31.12.2021
Місце постачання 29000, Україна, Хмельницька область, м. Хмельницький, вул. Пілотська, будинок 1 На карті

Внесені зміни

    Номер: 9dff83a4a3ab4b7a8a7e471150d6f1d0
    Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
    • Збільшення ціни за одиницю товару до 10 відсотків пропорційно збільшенню ціни такого товару на ринку у разі коливання ціни такого товару на ринку за умови, що така зміна не призведе до збільшення суми, визначеної в договорі про закупівлю, - не частіше ніж один раз на 90 днів з моменту підписання договору про закупівлю. Обмеження щодо строків зміни ціни за одиницю товару не застосовується у випадках зміни умов договору про закупівлю бензину та дизельного пального, газу та електричної енергії (Закон)
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору: п.2 ч.5 ст.41 ЗУ "Про публічні закупівлі"
    Номер додаткової угоди: 1
    Дата внесення змін до договору: 26.10.2021 00:00
    Статус:
    Опубліковано
PDF
ДУ1 Фарш.PDF