• Спрощена закупівля
  • КЕП

М'ясо (м'ясо свинини (без кістки) охолоджене, печінка свинна охолоджена, філе куряче охолоджене)

134 516.64 UAH з ПДВ
Номер: b0c18d0a28814cad8212758ff3265855
Ідентифікатор договору: UA-2020-12-22-021797-c-a1
Замовник: Технологічний багатопрофільний ліцей з загальноосвітніми класами м. Хмельницького імені Артема Мазура
Постачальник: Приватне підприємство "Агропродукт"
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Номер договору: 2
Дата підписання: 18.01.2021 00:00
Період дії договору: 18.01.2021 00:00 - 31.12.2021 23:59
Сума договору: 134 516.64 UAH з ПДВ (в тому числі ПДВ 22 419.44 UAH)
Оплачено: 134 516.64 UAH з ПДВ (в тому числі ПДВ 22 419.44 UAH)

Документи

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
м'ясо свинини (без кістки) охолоджене
Код ДК 021:2015: 15113000-3 Свинина
Кількість 468.7 кілограм
Період постачання до 31.12.2021
Місце постачання 29016, Україна, Хмельницька область, м. Хмельницький, вул. Тернопільська, 14/1 На карті
печінка свинна охолоджена
Код ДК 021:2015: 15114000-0 Потрухи
Кількість 9.1 кілограм
Період постачання до 31.12.2021
Місце постачання 29016, Україна, Хмельницька область, м. Хмельницький, вул. Тернопільська, 14/1 На карті
філе куряче охолоджене
Код ДК 021:2015: 15112130-6 Курятина
Кількість 720.955 кілограм
Період постачання до 31.12.2021
Місце постачання 29016, Україна, Хмельницька область, м. Хмельницький, вул. Тернопільська, 14/1 На карті

Внесені зміни

    Номер: ea22313d08584b83b66e12d516b182d5
    Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
    • Зменшення обсягів закупівлі, зокрема з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору: В зв’язку з зменшенням фактичної потреби в придбанні товарів та наявними бюджетними призначеннями на 2021 рік
    Номер додаткової угоди: 1
    Дата внесення змін до договору: 28.12.2021 00:00
    Статус:
    Опубліковано
pdf
додаткова угода 1 до дог 2.pdf