• Спрощена закупівля
  • КЕП

М’ясопродукти

98 760.00 UAH з ПДВ
Номер: a61d272e7c714937bd3e847fa7d305d5
Ідентифікатор договору: UA-2020-07-15-000529-b-b1
Замовник: Комунальне некомерційне підприємство «Київська міська клінічна лікарня №12» виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)
Постачальник: ТОВ "МАРІ ФУДС"
Класифікатор ДК 021:2015: 15130000-8 М’ясопродуктиАналіз за цим CPV
Номер договору: 650
Дата підписання: 06.08.2020 10:00
Період дії договору: до 31.12.2020 00:00
Сума договору: 98 760.00 UAH з ПДВ (в тому числі ПДВ 16 460.00 UAH)
Оплачено: 98 760.00 UAH з ПДВ (в тому числі ПДВ 16 460.00 UAH)

Документи

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Сосиски варені вищого гатунку фасовані у вакуумній упаковці (це варені ковбаси з однорідним фаршем, які не містять шматочків шпику. Вага однієї сосиски до 50 гр., повинні відповідати ДСТУ. Запах і смак ковбасних виробів повинен бути властивим для даного виду виробу, з ароматом спецій, без ознак затхлості, кислуватості, сторонніх смаків і запахів. Колір фаршу має бути властивим для конкретного виду ковбас (від світло-рожевого до темно-червоного), без сірих плям. Товари не повиннні містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням “без ГМО”)
Код ДК 021:2015: 15130000-8 М’ясопродукти
Кількість 400 кілограм
Період постачання до 31.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
Сардельки варені вищого гатунку фасовані у вакуумній упаковці (це варені ковбаси з однорідним фаршем, які не містять шматочків шпику. Вага однієї сосиски до 120 гр., повинні відповідати ДСТУ. Запах і смак ковбасних виробів повинен бути властивим для даного виду виробу, з ароматом спецій, без ознак затхлості, кислуватості, сторонніх смаків і запахів. Колір фаршу має бути властивим для конкретного виду ковбас (від світло-рожевого до темно-червоного), без сірих плям. Товари не повиннні містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням “без ГМО”)
Код ДК 021:2015: 15130000-8 М’ясопродукти
Кількість 400 кілограм
Період постачання до 31.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації
Печінка яловичини, Продукція повинна відповідати ветеринарно-санітарним вимогам та нормативній документації (ГОСТ, ДСТУ), ГСТУ 46.019-2002, не допускаються дрібні шматки та обрізки
Код ДК 021:2015: 15130000-8 М’ясопродукти
Кількість 500 кілограм
Період постачання до 31.12.2020
Місце постачання Відповідно до документації