-
Спрощена закупівля
-
КЕП
М’ясопродукти
98 760.00
UAH з ПДВ
Номер:
a61d272e7c714937bd3e847fa7d305d5
Ідентифікатор договору:
UA-2020-07-15-000529-b-b1
Замовник:
Комунальне некомерційне підприємство «Київська міська клінічна лікарня №12» виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)
×
-
Код ЄДРПОУ:
25680639
-
Контактна особа:
Бондар Євген Юрійович 380445216485 plankmkl12@ukr.net
-
Адреса:
01103, Україна, Київська область, Київ, вулиця Професора Підвисоцького, будинок 4А
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Постачальник:
ТОВ "МАРІ ФУДС"
×
-
Код ЄДРПОУ:
41644375
-
Контактна особа:
Тютюнник Марина Вікторівна +380661102341 mari-fyds@ukr.net
-
Адреса:
36000, Україна, Полтавська область, Полтава, вулиця Полюсна будинок 10 квартира 74
Класифікатор ДК 021:2015:
15130000-8 М’ясопродуктиАналіз за цим CPV
Номер договору:
650
Дата підписання:
06.08.2020 10:00
Період дії договору:
до 31.12.2020 00:00
Сума договору:
98 760.00 UAH з ПДВ (в тому числі ПДВ 16 460.00 UAH)
Оплачено:
98 760.00 UAH з ПДВ (в тому числі ПДВ 16 460.00 UAH)
Документи
Номенклатура
Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Сосиски варені вищого гатунку фасовані у вакуумній упаковці (це варені ковбаси з однорідним фаршем, які не містять шматочків шпику. Вага однієї сосиски до 50 гр., повинні відповідати ДСТУ. Запах і смак ковбасних виробів повинен бути властивим для даного виду виробу, з ароматом спецій, без ознак затхлості, кислуватості, сторонніх смаків і запахів. Колір фаршу має бути властивим для конкретного виду ковбас (від світло-рожевого до темно-червоного), без сірих плям. Товари не повиннні містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням “без ГМО”)
Кількість
400 кілограм
Період постачання
до 31.12.2020
Місце постачання
Відповідно до документації
Сардельки варені вищого гатунку фасовані у вакуумній упаковці (це варені ковбаси з однорідним фаршем, які не містять шматочків шпику. Вага однієї сосиски до 120 гр., повинні відповідати ДСТУ. Запах і смак ковбасних виробів повинен бути властивим для даного виду виробу, з ароматом спецій, без ознак затхлості, кислуватості, сторонніх смаків і запахів. Колір фаршу має бути властивим для конкретного виду ковбас (від світло-рожевого до темно-червоного), без сірих плям. Товари не повиннні містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням “без ГМО”)
Кількість
400 кілограм
Період постачання
до 31.12.2020
Місце постачання
Відповідно до документації
Печінка яловичини, Продукція повинна відповідати ветеринарно-санітарним вимогам та нормативній документації (ГОСТ, ДСТУ), ГСТУ 46.019-2002, не допускаються дрібні шматки та обрізки
Кількість
500 кілограм
Період постачання
до 31.12.2020
Місце постачання
Відповідно до документації