-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
Друковані книги
7 670.00
UAH без ПДВ
Номер:
a819c0a6b90244aa9350effb01f66111
Ідентифікатор договору:
UA-2020-06-19-004804-c-c1
Замовник:
Полтавська державна аграрна академія
×
-
Код ЄДРПОУ:
00493014
-
Контактна особа:
Головченко Наталія +380532565219 ekonomist.pdaa@gmail.com http://pdaa.edu.ua
-
Адреса:
36003, Україна, Полтавська область, Полтава, вул. Сковороди, 1/3
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Постачальник:
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ПРОФКНИГА"
×
-
Код ЄДРПОУ:
40899563
-
Контактна особа:
Тендера Р.В. +380674439397
-
Адреса:
04213, Україна, м. Київ, г. Киев, Оболонський район ПРОСПЕКТ ГЕРОЇВ СТАЛІНГРАДА будинок 38 квартира 75
Класифікатор ДК 021:2015:
22110000-4 Друковані книгиАналіз за цим CPV
Номер договору:
1/229
Дата підписання:
19.06.2020 13:59
Період дії договору:
19.06.2020 00:00 - 31.12.2020 00:00
Сума договору:
7 670.00 UAH без ПДВ
Документи
Номенклатура
Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Біохімія та біотехнологія води
Кількість
1 штуки
Період постачання
19.06.2020 - 19.06.2020
Фізико-хімічні основи процесів очищення води
Кількість
1 штуки
Період постачання
19.06.2020 - 19.06.2020
Мікробіологія харчових виробництв
Кількість
1 штуки
Період постачання
19.06.2020 - 19.06.2020
Мікробіологія санітарія і гігієна виробництв з основами НАССР.Лабораторний практикум
Кількість
1 штуки
Період постачання
19.06.2020 - 19.06.2020
Технологія тваринних жирів
Кількість
1 штуки
Період постачання
19.06.2020 - 19.06.2020
Технологія круп'яного виробництва
Кількість
1 штуки
Період постачання
19.06.2020 - 19.06.2020
технологія зберігання зерна з основами захисту від шкідників
Кількість
1 штуки
Період постачання
19.06.2020 - 19.06.2020
Основи фізіології та гігієни харчування
Кількість
1 штуки
Період постачання
19.06.2020 - 19.06.2020
Фізіологія харчування практикум
Кількість
1 штуки
Період постачання
19.06.2020 - 19.06.2020
Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах
Кількість
1 штуки
Період постачання
19.06.2020 - 19.06.2020
Методи визначення фальсифікації товарів підручник
Кількість
1 штуки
Період постачання
19.06.2020 - 19.06.2020
Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів
Кількість
1 штуки
Період постачання
19.06.2020 - 19.06.2020
Загальні технології харчових продуктів
Кількість
1 штуки
Період постачання
19.06.2020 - 19.06.2020
Товарознавство продовольчих товарів
Кількість
1 штуки
Період постачання
19.06.2020 - 19.06.2020
Технологія мясних продуктів,Теоретичні основи
Кількість
1 штуки
Період постачання
19.06.2020 - 19.06.2020
Дієтичне харчування
Кількість
1 штуки
Період постачання
19.06.2020 - 19.06.2020
Довідник з технології хлібопекарського виробництва
Кількість
1 штуки
Період постачання
19.06.2020 - 19.06.2020
Безпека продовольчої сировини і харчових продуктів
Кількість
1 штуки
Період постачання
19.06.2020 - 19.06.2020
Збірник рецептур борошняних кондитерських і здобних булочних виробів
Кількість
1 штуки
Період постачання
19.06.2020 - 19.06.2020
Інноваційні технології харчових виробництв
Кількість
1 штуки
Період постачання
19.06.2020 - 19.06.2020
Інноваційні технології продуктів бродіння і виноробства
Кількість
1 штуки
Період постачання
19.06.2020 - 19.06.2020
Теоритичні основи харчових технологій
Кількість
1 штуки
Період постачання
19.06.2020 - 19.06.2020
Технологія кондитерського виробництва
Кількість
1 штуки
Період постачання
19.06.2020 - 19.06.2020
Технологія екстрактів, концентратів і напоїв із рослинної сировини
Кількість
1 штуки
Період постачання
19.06.2020 - 19.06.2020
Теоретичні і методичні аспекти технології,якості та безпечності виробництва харчової продукції
Кількість
1 штуки
Період постачання
19.06.2020 - 19.06.2020