• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП

М'ясо

Якість товару має відповідати вимогам стандартів та наступним вимогам: свіже чи охолоджене яловиче м’ясо з тварини віком не старше 2-х років. М’ясо повинно постачатися сортовим шматком без кістки (м’якоть) не нижче І гатунку. Поверхня свіжого розтину злегка волога, не липка, необвітрена, без крововиливів. М’ясний сік прозорий. Консистенція пружна, без потемніння поверхні, без деформацій, без сторонніх запахів. Запах – властивий виду м’яса без ознак псування. Шматок повинен бути без згустків крові, без залишків внутрішніх органів, доброякісним, чистим, не пошкодженим гризунами та шкідниками, мати якісну технологічну обробку. Свіже яловиче м’ясо постачається без ознак несвіжості (без кислого, затхлого, гнилого та невластивого запаху, без наявності слизу, плісені, цвілі, позеленіння, ослизнення). Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО». Товар, що постачається повинен мати необхідні сертифікати якості виробника, реєстраційне посвідчення та висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, або іншій подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України.

12 500.00 UAH без ПДВ
Номер: 7b2ed26db1be4bfe82040f18832cb80b
Ідентифікатор договору: UA-2017-02-22-000690-c-b1
Замовник: Нижньовербізька сільська рада об'єднаної територіальної громади
Постачальник: ПП Турянський В.В.
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Опис: Якість товару має відповідати вимогам стандартів та наступним вимогам: свіже чи охолоджене яловиче м’ясо з тварини віком не старше 2-х років. М’ясо повинно постачатися сортовим шматком без кістки (м’якоть) не нижче І гатунку. Поверхня свіжого розтину злегка волога, не липка, необвітрена, без крововиливів. М’ясний сік прозорий. Консистенція пружна, без потемніння поверхні, без деформацій, без сторонніх запахів. Запах – властивий виду м’яса без ознак псування. Шматок повинен бути без згустків крові, без залишків внутрішніх органів, доброякісним, чистим, не пошкодженим гризунами та шкідниками, мати якісну технологічну обробку. Свіже яловиче м’ясо постачається без ознак несвіжості (без кислого, затхлого, гнилого та невластивого запаху, без наявності слизу, плісені, цвілі, позеленіння, ослизнення). Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО». Товар, що постачається повинен мати необхідні сертифікати якості виробника, реєстраційне посвідчення та висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, або іншій подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України.
Номер договору: 20
Дата підписання: 22.02.2017 13:05
Період дії договору: 22.02.2017 00:00 - 31.12.2017 00:00
Сума договору: 12 500.00 UAH без ПДВ

Документи

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
М'ясо
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 114 кВар
Період постачання 22.02.2017 - 31.12.2017
Місце постачання 78218, Україна, Івано-Франківська область, Нижній Вербіж, Довбуша,1 На карті