• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП

Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів (печиво, сухарі панірувальні, сушка)

66 450.56 UAH без ПДВ
Номер: fbd7ffbcfc3d4222b05f87d4c9186fd1
Ідентифікатор договору: UA-2020-04-17-002333-c-b1
Замовник: Миколаївська загальноосвітня санаторна школа-інтернат І-ІІІ ступенів №4
Постачальник: ФО-П "Іщенко Д.А."
Класифікатор ДК 021:2015: 15820000-2 Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробівАналіз за цим CPV
Номер договору: 45
Дата підписання: 17.04.2020 00:00
Період дії договору: 17.04.2020 00:00 - 31.12.2020 23:59
Сума договору: 66 450.56 UAH без ПДВ
Оплачено: 66 450.56 UAH без ПДВ

Документи

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Печиво
Код ДК 021:2015: 15820000-2 Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів
Кількість 575.66 кілограм
Період постачання 17.04.2020 - 31.12.2020
Місце постачання 54001, Україна, Миколаївська область, м. Миколаїв, вул. Адміральська, 4б На карті
Сухарі панірувальні
Код ДК 021:2015: 15820000-2 Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів
Кількість 60 кілограм
Період постачання 17.04.2020 - 31.12.2020
Місце постачання 54001, Україна, Миколаївська область, м. Миколаїв, вул. Адміральська, 4б На карті
Сушка
Код ДК 021:2015: 15820000-2 Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів
Кількість 475 кілограм
Період постачання 17.04.2020 - 31.12.2020
Місце постачання 54001, Україна, Миколаївська область, м. Миколаїв, вул. Адміральська, 4б На карті

Внесені зміни

    Номер: be37b4ea27f549ff893ce91a47bda90e
    Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
    • Зменшення обсягів закупівлі, зокрема з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору: Зменшення обсягів закупівлі у зв`язку з виробничою необхідністю
    Номер додаткової угоди: 1
    Дата внесення змін до договору: 23.12.2020 00:00
    Статус:
    Опубліковано
pdf
1.pdf