• Спрощена закупівля
  • КЕП

15110000-2 М'ясо (Філе куряче)

Філе куряче

23 934.40 UAH з ПДВ
Номер: 62610ee6bd8c4160a27114b7c3192632
Ідентифікатор договору: UA-2020-01-15-002917-c-a1
Замовник: Комунальний заклад "Прилуцький навчально-реабілітаційний центр"
Постачальник: Фізична особа-підприємець Випущенко Людмила Миколаївна
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Опис: Філе куряче
Номер договору: 5
Дата підписання: 04.02.2020 00:00
Період дії договору: до 31.12.2020 00:00
Сума договору: 23 934.40 UAH з ПДВ (в тому числі ПДВ 3 989.07 UAH)

Документи

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Філе куряче охолоджене - 280 кг., його технічні вимоги мають відповідати додатку 1, поставка товару здійснюється постачальником згідно заявки замовника, дрібними партіями, впродовж дії договору, наявність документів, підтверджуючих якість товару. Наявність у постачальника реєстраційного номера оператора ринку, наявність експлуатаційного дозволу.
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 280 кілограм
Період постачання до 31.12.2020
Місце постачання 17500, Україна, Чернігівська область, Прилуки, вул.Богунська, 1А На карті

Внесені зміни

    Номер: fad0dabf02a04f139952140d4d0b0293
    Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
    • Збільшення ціни за одиницю товару до 10 відсотків пропорційно збільшенню ціни такого товару на ринку у разі коливання ціни такого товару на ринку за умови, що така зміна не призведе до збільшення суми, визначеної в договорі про закупівлю, - не частіше ніж один раз на 90 днів з моменту підписання договору про закупівлю. Обмеження щодо строків зміни ціни за одиницю товару не застосовується у випадках зміни умов договору про закупівлю бензину та дизельного пального, газу та електричної енергії (Закон)
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору: в звязку з підвищенням цін на закупівлю філе куряче
    Номер додаткової угоди: 1
    Дата внесення змін до договору: 22.04.2020 00:00
    Статус:
    Опубліковано
pdf
мясо птиці.pdf