-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
ДК 021:2015 "Єдиний закупівельний словник", код CPV 03220000-9 "Овочі, фрукти та горіхи" (Буряк столовий; морква; цибуля ріпчаста; часник; томати свіжі; огірки свіжі; капуста білоголова свіжа; банани; лимони; яблука)
Буряк столовий повинен бути І товарного сорту, свіжим, цілим, чистим, не зів'ялим, не тріснутим, без пошкоджень, не уражений хворобами, без зайвої зовнішньої вологи, типовим для ботанічного сорту за формою і забарвленням, з довжиною залишених черешків не більше ніж 2,0 см або обрізаних врівень з плечиками коренеплоду. Допустимісоковитий, темно-червоний різних відтінків залежно від особливостей ботанічного сорту. Допустимі коренеплоди з вузькими рожевими кільцями не більше ніж 10 %. Розмір коренеплоду за найбільшим поперечним діаметром – 5,0-10,0 см; за довжиною, для видовжених форм – 10,0-12,0 см. Якість – згідно ДСТУ 7033:2009. Транспортування повинно здійснюватися в автомобільних транспортних засобах згідно з правилами перевезення вантажів, що швидко псуються з супровідними документами. Морква повинна бути свіжа, ціла, здорова, чиста, суха, не проросла, не зів'яла, не тріснута, не пошкоджена шкідниками, без зайвої зовнішньої вологості, типових для даного сорту форми і забарвлення, з довжиною бадилля не більше 2,0 см або без бадилля, але без ознак загнивання у ділянці. Допускаються коренеплоди з незначними відхиленнями за формою. Розфасована в сітці полімерній (мішках сітчастих) більше 8 кг. Без стороннього запаху і присмаку. Довжина стержня – 8-15 см. Оранжево-червоного або жовтого кольору. Циліндричної або округлої чи конічної форми. І класу якості (за ДСТУ 7035:2009): мита або очищена від землі сухим способом, фасована у споживчу тару. Вага коренеплоду має бути не менше 100 грам. Транспортування повинно здійснюватися в автомобільних транспортних засобах згідно з правилами перевезення вантажів, що швидко псуються з супровідними документами. Цибуля ріпчаста повинна бути визрілою, здоровою, розвинутою, цілою, чистою, без стороннього запаху і смаку, сухою, першого або другого товарного сорту, фасована у мішки сітчасті більше 8 кг. Розмір цибулини за найбільшим поперечним діаметром – не менше 3,0-5,0 см. Якість – згідно ДСТУ 3234-95. Транспортування повинно здійснюватися в критих автомобільних транспортних засобах згідно з правилами перевезення вантажів, що швидко псуються з супровідними документами. Часник свіжий повинен бути вищого або першого товарного сорту. Цибулини свіжого часнику повинні бути визрілими, твердими і щільними, здоровими, чистими, цілими, непророслими, за формою і забарвленням типовими для ботанічного сорту, з сухими покривними лусками, для стрілкувальних сортів – з обрізаною стрілкою не більшою 20,0 мм, для нестрілкувальних – з обрізаним сухим листям довжиною не більшою 50,0 мм включно, з залишками сухих корінців чи без них, без стороннього запаху і смаку. Розмір цибулин за найбільшим поперечним діаметром – 25-40 мм. Вміст цибулин з видимими ознаками пошкодження та загнилих, запарених, підморожених не допускається. Вміст залишкових кількостей пестицидів, токсичних елементів, мікотоксинів, нітратів не повинен перевищувати санітарних норм. Транспортування повинно здійснюватися в критих автомобільних транспортних засобах у відповідності з правилами перевезення вантажів, що швидко псуються з супровідними документами України. Капуста білоголова свіжа повинна відповідати вимогам ДСТУ 7037:2009. Головки повинні бути свіжі, цілі, здорові, чисті, цілком сформовані, непророслі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками; щільні або різного ступеня щільності; зачищені до щільно прилеглих зелених або білих листків. Смак і запах – властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку. Довжина качана над головкою – не більше ніж 3,0 см. Маса зачищеної головки – не менше 0,3-1,0 кг. Без перевищеного вмісту хімічних речовин. Фасована у сітчасті мішки по 10-15 кг. Транспортування повинно здійснюватися в автомобільних транспортних засобах згідно з правилами перевезення вантажів, що швидко псуються, чинними на даному виді транспорту, з супровідними документами. Лимони мають бути свіжими, зрілими, здоровими, чистими та відповідати вимогам
-
Код ЄДРПОУ:
05499257
-
Контактна особа:
Петриченко Свiтлана Олександрiвна +380988653907 mol-sanatorij@ukr.net
-
Адреса:
71716, Україна, Запорізька обл., Молочанськ, Запорізька область, Токмацький район, м. Молочанськ, вул. Шевченка, 47
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
-
Код ЄДРПОУ:
3261106386
-
Контактна особа:
Губенко Марина Георгіївна +380617846363 tsurikmarina@gmail.com
-
Адреса:
71716, Україна, Запорізька обл., Молочанськ, пров. Вишневий, буд. 5