• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП

ДК021:2015 "Єдиний закупівельний словник"код CPV03220000-9 "Овочі, фрукти та горіхи"

Джерело фінансування:місцевий бюджет. Капуста качанна повинна бути середньостигла або ранньостигла, першого або другого товарного сорту. Головки капусти мають бути свіжі, цілі, здорові, чисті, цілком сформовані, непророслі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками, без стороннього запаху і присмаку, Щільні або менш щільні, але не розпушені. Головки повинні бути зачищені до щільно прилеглих зелених або білих листків. Допустимі головки з 2-4 нещільно прилеглими зеленими листками. Довжина качана над головкою – не більше ніж 3,0 см. Маса зачищеної головки – не менше 0,6 кг. Фасована у сітчасті мішки по 10-15 кг. Якість – згідно ДСТУ 7037:2009. Транспортування повинно здійснюватися в автомобільних транспортних засобах згідно з правилами перевезення вантажів, що швидко псуються з супровідними документами. Буряк столовий повинен бути І товарного сорту, свіжим, цілим, чистим, не зів'ялим, не тріснутим, без пошкоджень, не уражений хворобами, без зайвої зовнішньої вологи, типовим для ботанічного сорту за формою і забарвленням, з довжиною залишених черешків не більше ніж 2,0 см або обрізаних врівень з плечиками коренеплоду. Допустимі коренеплоди з надламаними корінцями. Очищений від землі сухим способом, однорідний за формою та забарвленням і розфасований у мішки сітчасті до 10 кг. Без стороннього запаху і присмаку. М'якуш соковитий, темно-червоний різних відтінків залежно від особливостей ботанічного сорту. Допустимі коренеплоди з вузькими рожевими кільцями не більше ніж 10 %. Розмір коренеплоду за найбільшим поперечним діаметром – 5,0-10,0 см; за довжиною, для видовжених форм – 10,0-12,0 см. Якість – згідно ДСТУ 7033:2009. Транспортування повинно здійснюватися в автомобільних транспортних засобах згідно з правилами перевезення вантажів, що швидко псуються з супровідними документами. Цибуля ріпчаста повинна бути визрілою, здоровою, розвинутою, цілою, чистою, без стороннього запаху і смаку, сухою, першого або другого товарного сорту, фасована у мішки сітчасті більше 8 кг. Розмір цибулини за найбільшим поперечним діаметром –не менше 3,0-5,0 см. Якість – згідно ДСТУ 3234-95. Транспортування повинно здійснюватися в критих автомобільних транспортних засобах згідно з правилами перевезення вантажів, що швидко псуються з супровідними документами.

3 147.00 UAH без ПДВ
Номер: a50cee921250436caf72e727a801f74d
Ідентифікатор договору: UA-2019-11-07-001241-c-a1
Замовник: КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА "МОЛОЧАНСЬКА ПСИХІАТРИЧНА ЛІКАРНЯ" ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
Постачальник: ФОП Губенко М.Г.
Класифікатор ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхиАналіз за цим CPV
Опис: Джерело фінансування:місцевий бюджет. Капуста качанна повинна бути середньостигла або ранньостигла, першого або другого товарного сорту. Головки капусти мають бути свіжі, цілі, здорові, чисті, цілком сформовані, непророслі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками, без стороннього запаху і присмаку, Щільні або менш щільні, але не розпушені. Головки повинні бути зачищені до щільно прилеглих зелених або білих листків. Допустимі головки з 2-4 нещільно прилеглими зеленими листками. Довжина качана над головкою – не більше ніж 3,0 см. Маса зачищеної головки – не менше 0,6 кг. Фасована у сітчасті мішки по 10-15 кг. Якість – згідно ДСТУ 7037:2009. Транспортування повинно здійснюватися в автомобільних транспортних засобах згідно з правилами перевезення вантажів, що швидко псуються з супровідними документами. Буряк столовий повинен бути І товарного сорту, свіжим, цілим, чистим, не зів'ялим, не тріснутим, без пошкоджень, не уражений хворобами, без зайвої зовнішньої вологи, типовим для ботанічного сорту за формою і забарвленням, з довжиною залишених черешків не більше ніж 2,0 см або обрізаних врівень з плечиками коренеплоду. Допустимі коренеплоди з надламаними корінцями. Очищений від землі сухим способом, однорідний за формою та забарвленням і розфасований у мішки сітчасті до 10 кг. Без стороннього запаху і присмаку. М'якуш соковитий, темно-червоний різних відтінків залежно від особливостей ботанічного сорту. Допустимі коренеплоди з вузькими рожевими кільцями не більше ніж 10 %. Розмір коренеплоду за найбільшим поперечним діаметром – 5,0-10,0 см; за довжиною, для видовжених форм – 10,0-12,0 см. Якість – згідно ДСТУ 7033:2009. Транспортування повинно здійснюватися в автомобільних транспортних засобах згідно з правилами перевезення вантажів, що швидко псуються з супровідними документами. Цибуля ріпчаста повинна бути визрілою, здоровою, розвинутою, цілою, чистою, без стороннього запаху і смаку, сухою, першого або другого товарного сорту, фасована у мішки сітчасті більше 8 кг. Розмір цибулини за найбільшим поперечним діаметром –не менше 3,0-5,0 см. Якість – згідно ДСТУ 3234-95. Транспортування повинно здійснюватися в критих автомобільних транспортних засобах згідно з правилами перевезення вантажів, що швидко псуються з супровідними документами.
Номер договору: 110
Дата підписання: 07.11.2019 00:00
Період дії договору: 07.11.2019 00:00 - 31.12.2019 00:00
Сума договору: 3 147.00 UAH без ПДВ
Оплачено: 3 147.00 UAH без ПДВ

Документи

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Капуста білоголова свіжа
Код ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи
Кількість 245 кілограм
Період постачання до 20.11.2019
Місце постачання Україна, Відповідно до документації На карті
Буряк столовий
Код ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи
Кількість 240 кілограм
Період постачання до 20.11.2019
Місце постачання Україна, Відповідно до документації На карті
цибуля
Код ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи
Кількість 190 кілограм
Період постачання до 20.11.2019
Місце постачання Україна, Відповідно до документації На карті