• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП

ДК 021:2015 "Єдиний закупівельний словник", код CPV 03220000-9 "Овочі, фрукти та горіхи" (Буряк столовий; морква; цибуля ріпчаста; часник; томати свіжі; огірки свіжі; капуста білоголова свіжа; банани; лимони; яблука)

Буряк столовий повинен бути І товарного сорту, свіжим, цілим, чистим, не зів'ялим, не тріснутим, без пошкоджень, не уражений хворобами, без зайвої зовнішньої вологи, типовим для ботанічного сорту за формою і забарвленням, з довжиною залишених черешків не більше ніж 2,0 см або обрізаних врівень з плечиками коренеплоду. Допустимі коренеплоди з надламаними корінцями. Очищений від землі сухим способом, однорідний за формою та забарвленням і розфасований у мішки сітчасті до 10 кг. Без стороннього запаху і присмаку. М'якуш соковитий, темно-червоний різних відтінків залежно від особливостей ботанічного сорту. Допустимі коренеплоди з вузькими рожевими кільцями не більше ніж 10 %. Розмір коренеплоду за найбільшим поперечним діаметром – 5,0-10,0 см; за довжиною, для видовжених форм – 10,0-12,0 см. Якість – згідно ДСТУ 7033:2009. Транспортування повинно здійснюватися в автомобільних транспортних засобах згідно з правилами перевезення вантажів, що швидко псуються з супровідними документами. Морква повинна бути свіжа, ціла, здорова, чиста, суха, не проросла, не зів'яла, не тріснута, не пошкоджена шкідниками, без зайвої зовнішньої вологості, типових для даного сорту форми і забарвлення, з довжиною бадилля не більше 2,0 см або без бадилля, але без ознак загнивання у ділянці. Допускаються коренеплоди з незначними відхиленнями за формою. Розфасована в сітці полімерній (мішках сітчастих) більше 8 кг. Без стороннього запаху і присмаку. Довжина стержня – 8-15 см. Оранжево-червоного або жовтого кольору. Циліндричної або округлої чи конічної форми. І класу якості (за ДСТУ 7035:2009): мита або очищена від землі сухим способом, фасована у споживчу тару. Вага коренеплоду має бути не менше 100 грам. Транспортування повинно здійснюватися в автомобільних транспортних засобах згідно з правилами перевезення вантажів, що швидко псуються з супровідними документами. Цибуля ріпчаста повинна бути визрілою, здоровою, розвинутою, цілою, чистою, без стороннього запаху і смаку, сухою, першого або другого товарного сорту, фасована у мішки сітчасті більше 8 кг. Розмір цибулини за найбільшим поперечним діаметром – не менше 3,0-5,0 см. Якість – згідно ДСТУ 3234-95. Транспортування повинно здійснюватися в критих автомобільних транспортних засобах згідно з правилами перевезення вантажів, що швидко псуються з супровідними документами. Часник свіжий повинен бути вищого або першого товарного сорту. Цибулини свіжого часнику повинні бути визрілими, твердими і щільними, здоровими, чистими, цілими, непророслими, за формою і забарвленням типовими для ботанічного сорту, з сухими покривними лусками, для стрілкувальних сортів – з обрізаною стрілкою не більшою 20,0 мм, для нестрілкувальних – з обрізаним сухим листям довжиною не більшою 50,0 мм включно, з залишками сухих корінців чи без них, без стороннього запаху і смаку. Розмір цибулин за найбільшим поперечним діаметром – 25-40 мм. Вміст цибулин з видимими ознаками пошкодження та загнилих, запарених, підморожених не допускається. Вміст залишкових кількостей пестицидів, токсичних елементів, мікотоксинів, нітратів не повинен перевищувати санітарних норм. Транспортування повинно здійснюватися в критих автомобільних транспортних засобах у відповідності з правилами перевезення вантажів, що швидко псуються з супровідними документами. Томати свіжі за якістю мають відповідати ДСТУ 3246-95 та/або іншим актуальним державним стандартам України, що діють на території України. Плоди томатів повинні бути свіжими, цілими, чистими, здоровими, неперезрілі, щільні, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення з плодоніжкою або без неї, без механічних пошкоджень та сонячних опіків, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками, червоні, не менше середнього розміру. Без перевищеного вмісту хімічних речовин. Без ГМО. Запах та смак – властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху та смаку. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 90 % до загального терміну придатності до с

6 260.00 UAH без ПДВ
Номер: 9c9c68920e894355ba98a4c808b8a231
Ідентифікатор договору: UA-2019-09-26-000202-a-c1
Замовник: Комунальна установа "Молочанський дитячий санаторій" Запорізької обласної ради
Постачальник: Фізична особа-підприємець Губенко Марина Георгіївна
Класифікатор ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхиАналіз за цим CPV
Опис: Буряк столовий повинен бути І товарного сорту, свіжим, цілим, чистим, не зів'ялим, не тріснутим, без пошкоджень, не уражений хворобами, без зайвої зовнішньої вологи, типовим для ботанічного сорту за формою і забарвленням, з довжиною залишених черешків не більше ніж 2,0 см або обрізаних врівень з плечиками коренеплоду. Допустимі коренеплоди з надламаними корінцями. Очищений від землі сухим способом, однорідний за формою та забарвленням і розфасований у мішки сітчасті до 10 кг. Без стороннього запаху і присмаку. М'якуш соковитий, темно-червоний різних відтінків залежно від особливостей ботанічного сорту. Допустимі коренеплоди з вузькими рожевими кільцями не більше ніж 10 %. Розмір коренеплоду за найбільшим поперечним діаметром – 5,0-10,0 см; за довжиною, для видовжених форм – 10,0-12,0 см. Якість – згідно ДСТУ 7033:2009. Транспортування повинно здійснюватися в автомобільних транспортних засобах згідно з правилами перевезення вантажів, що швидко псуються з супровідними документами. Морква повинна бути свіжа, ціла, здорова, чиста, суха, не проросла, не зів'яла, не тріснута, не пошкоджена шкідниками, без зайвої зовнішньої вологості, типових для даного сорту форми і забарвлення, з довжиною бадилля не більше 2,0 см або без бадилля, але без ознак загнивання у ділянці. Допускаються коренеплоди з незначними відхиленнями за формою. Розфасована в сітці полімерній (мішках сітчастих) більше 8 кг. Без стороннього запаху і присмаку. Довжина стержня – 8-15 см. Оранжево-червоного або жовтого кольору. Циліндричної або округлої чи конічної форми. І класу якості (за ДСТУ 7035:2009): мита або очищена від землі сухим способом, фасована у споживчу тару. Вага коренеплоду має бути не менше 100 грам. Транспортування повинно здійснюватися в автомобільних транспортних засобах згідно з правилами перевезення вантажів, що швидко псуються з супровідними документами. Цибуля ріпчаста повинна бути визрілою, здоровою, розвинутою, цілою, чистою, без стороннього запаху і смаку, сухою, першого або другого товарного сорту, фасована у мішки сітчасті більше 8 кг. Розмір цибулини за найбільшим поперечним діаметром – не менше 3,0-5,0 см. Якість – згідно ДСТУ 3234-95. Транспортування повинно здійснюватися в критих автомобільних транспортних засобах згідно з правилами перевезення вантажів, що швидко псуються з супровідними документами. Часник свіжий повинен бути вищого або першого товарного сорту. Цибулини свіжого часнику повинні бути визрілими, твердими і щільними, здоровими, чистими, цілими, непророслими, за формою і забарвленням типовими для ботанічного сорту, з сухими покривними лусками, для стрілкувальних сортів – з обрізаною стрілкою не більшою 20,0 мм, для нестрілкувальних – з обрізаним сухим листям довжиною не більшою 50,0 мм включно, з залишками сухих корінців чи без них, без стороннього запаху і смаку. Розмір цибулин за найбільшим поперечним діаметром – 25-40 мм. Вміст цибулин з видимими ознаками пошкодження та загнилих, запарених, підморожених не допускається. Вміст залишкових кількостей пестицидів, токсичних елементів, мікотоксинів, нітратів не повинен перевищувати санітарних норм. Транспортування повинно здійснюватися в критих автомобільних транспортних засобах у відповідності з правилами перевезення вантажів, що швидко псуються з супровідними документами. Томати свіжі за якістю мають відповідати ДСТУ 3246-95 та/або іншим актуальним державним стандартам України, що діють на території України. Плоди томатів повинні бути свіжими, цілими, чистими, здоровими, неперезрілі, щільні, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення з плодоніжкою або без неї, без механічних пошкоджень та сонячних опіків, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками, червоні, не менше середнього розміру. Без перевищеного вмісту хімічних речовин. Без ГМО. Запах та смак – властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху та смаку. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 90 % до загального терміну придатності до с
Номер договору: 98
Дата підписання: 26.09.2019 00:00
Період дії договору: 26.09.2019 00:00 - 31.12.2019 00:00
Сума договору: 6 260.00 UAH без ПДВ
Оплачено: 6 260.00 UAH без ПДВ

Документи

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
буряк столовий
Код ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи
Кількість 30 кілограм
Період постачання до 15.11.2019
Місце постачання Україна, Відповідно до документації На карті
морква
Код ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи
Кількість 50 кілограм
Період постачання до 15.11.2019
Місце постачання Україна, Відповідно до документації На карті
цибуля ріпчаста
Код ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи
Кількість 40 кілограм
Період постачання до 15.11.2019
Місце постачання Україна, Відповідно до документації На карті
часник
Код ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи
Кількість 2 кілограм
Період постачання до 15.11.2019
Місце постачання Україна, Відповідно до документації На карті
томати свіжі
Код ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи
Кількість 40 кілограм
Період постачання до 15.11.2019
Місце постачання Україна, Відповідно до документації На карті
огірки свіжі
Код ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи
Кількість 30 кілограм
Період постачання до 15.11.2019
Місце постачання Україна, Відповідно до документації На карті
Капуста білоголова свіжа
Код ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи
Кількість 60 кілограм
Період постачання до 15.11.2019
Місце постачання Україна, Відповідно до документації На карті
банани
Код ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи
Кількість 59 кілограм
Період постачання до 15.11.2019
Місце постачання Україна, Відповідно до документації На карті
лимони
Код ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи
Кількість 5 кілограм
Період постачання до 15.11.2019
Місце постачання Україна, Відповідно до документації На карті
яблука
Код ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи
Кількість 70 кілограм
Період постачання до 15.11.2019
Місце постачання Україна, Відповідно до документації На карті