• Відкриті торги
  • КЕП

ДК 021:2015 – 15820000-2 Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів (сухарі панірувальні вагові, сухарі панірувальні фасовані, вафлі вагові, пряники вагові, печиво вагове, печиво фасоване)

121 042.00 UAH без ПДВ
Номер: 36fbaa9c077f4d31ad15b1f909ae1940
Ідентифікатор договору: UA-2019-06-19-000084-a-a1
Замовник: Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради Харківскої області
Постачальник: ФОП "ПАСІЧНИК СЕРГІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ"
Класифікатор ДК 021:2015: 15820000-2 Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробівАналіз за цим CPV
Номер договору: 377
Дата підписання: 26.07.2019 00:00
Період дії договору: 26.07.2019 00:00 - 28.02.2020 23:59
Сума договору: 121 042.00 UAH без ПДВ
Оплачено: 121 042.00 UAH без ПДВ

Документи

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Сухарі панірувальні вагові
Код ДК 021:2015: 15820000-2 Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів
Кількість 800 кілограм
Період постачання до 31.12.2019
Місце постачання 64600, Україна, Харківська область, м. Лозова, Лозівський район, Згідно з дислокацією навчальних закладів На карті
Сухарі панірувальні фасовані
Код ДК 021:2015: 15820000-2 Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів
Кількість 500 штуки
Період постачання до 31.12.2019
Місце постачання 64600, Україна, Харківська область, м. Лозова, Лозівський район, Згідно з дислокацією навчальних закладів На карті
Вафлі вагові
Код ДК 021:2015: 15820000-2 Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів
Кількість 600 кілограм
Період постачання до 31.12.2019
Місце постачання 64600, Україна, Харківська область, м. Лозова, Лозівський район, Згідно з дислокацією навчальних закладів На карті
Пряники вагові
Код ДК 021:2015: 15820000-2 Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів
Кількість 400 кілограм
Період постачання до 31.12.2019
Місце постачання 64600, Україна, Харківська область, м. Лозова, Лозівський район, Згідно з дислокацією навчальних закладів На карті
Печиво вагове
Код ДК 021:2015: 15820000-2 Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів
Кількість 800 кілограм
Період постачання до 31.12.2019
Місце постачання 64600, Україна, Харківська область, м. Лозова, Лозівський район, Згідно з дислокацією навчальних закладів На карті
Печиво фасоване
Код ДК 021:2015: 15820000-2 Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів
Кількість 1000 штуки
Період постачання до 31.12.2019
Місце постачання 64600, Україна, Харківська область, м. Лозова, Лозівський район, Згідно з дислокацією навчальних закладів На карті

Внесені зміни

    Номер: e5d37805904f4d16bb78339261b8ad10
    Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
    • Покращення якості предмета закупівлі, за умови що таке покращення не призведе до збільшення суми, визначеної в договорі про закупівлю
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору: Покращення якості предмета закупівлі
    Номер додаткової угоди: 1
    Дата внесення змін до договору: 31.07.2019 00:00
    Статус:
    Опубліковано
pdf
ДУ 1.pdf
    Номер: 41f898b53afb489c9fc41c38af322d6a
    Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
    • Погодження зміни ціни в договорі про закупівлю в бік зменшення (без зміни кількості (обсягу) та якості товарів, робіт і послуг), у тому числі у разі коливання ціни товару на ринку (Закон)
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору: Узгоджене зменшення ціни
    Номер додаткової угоди: 2
    Дата внесення змін до договору: 12.08.2019 00:00
    Статус:
    Опубліковано
pdf
ДУ 2.pdf
    Номер: 9dfc6b1751d540ef8aae0c12b1acd903
    Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
    • Дія договору про закупівлю може бути продовжена на строк, достатній для проведення процедури закупівлі/спрощеної закупівлі на початку наступного року в обсязі, що не перевищує 20 відсотків суми, визначеної в початковому договорі про закупівлю, укладеному в попередньому році, якщо видатки на досягнення цієї цілі затверджено в установленому порядку
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору: Продовження строку дії договору на наступний рік
    Номер додаткової угоди: 3
    Дата внесення змін до договору: 27.12.2019 00:00
    Статус:
    Опубліковано
pdf
ДУ 3.pdf
    Номер: da2d5b09e0454049a75097a957a649b2
    Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
    • Покращення якості предмета закупівлі, за умови що таке покращення не призведе до збільшення суми, визначеної в договорі про закупівлю
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору: Сума додаткової угоди складає 21372 грн. 80 коп. що не перевищує 20% від ціни договору
    Номер додаткової угоди: № 4
    Дата внесення змін до договору: 13.01.2020 00:00
    Статус:
    Опубліковано
pdf
ДУ 4.pdf
    Номер: 3311f10c95ba403c9fd1f0b6ac9189c8
    Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
    • Покращення якості предмета закупівлі, за умови що таке покращення не призведе до збільшення суми, визначеної в договорі про закупівлю
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору: Сума додаткової угоди складає 21372 грн. 80 коп. що не перевищує 20% від ціни договору
    Номер додаткової угоди: № 5
    Дата внесення змін до договору: 14.01.2020 00:00
    Статус:
    Опубліковано
pdf
ДУ 5.pdf
    Номер: d746c8dfd8ba49838dd34c09043f96ea
    Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
    • Зменшення обсягів закупівлі, зокрема з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору: Зменшення обсягів закупівлі
    Номер додаткової угоди: № 6
    Дата внесення змін до договору: 29.01.2020 00:00
    Статус:
    Опубліковано
pdf
ДУ 6.pdf