-
Спрощена закупівля
-
КЕП
Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби ( Хліб та батон).
9 500.00
UAH з ПДВ
Номер:
265dd1d4d93e47008586ad7bc68cdc53
Ідентифікатор договору:
UA-2019-04-01-000211-c-b1
Постачальник:
ПП Хлібзавод Дубов'язіський
×
-
Код ЄДРПОУ:
23638975
-
Контактна особа:
Підлипенець Олена Олександрівна +380544765909 dubhleb@i.ua
-
Адреса:
41655, Україна, Сумська область, Дубов'язівка, вул. Трудова 7
Класифікатор ДК 021:2015:
15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські виробиАналіз за цим CPV
Номер договору:
117
Дата підписання:
09.04.2019 14:25
Період дії договору:
09.04.2019 14:25 - 30.06.2019 23:59
Сума договору:
9 500.00 UAH з ПДВ (в тому числі ПДВ 9 500.00 UAH)
Документи
Номенклатура
Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Хліб житньо-пшеничний з борошна першого ґатунку. Хліб повинен мати висновки державної санітарно-епідеміологічної експертизи та відповідати Державним стандартам на даний вид продукції, має бути Сертифікат управління безпечності харчових продуктів (система ХАСП). Повинен мати цілу форму без ознак забруднення, пошкоджень (вм’ятин, де¬фор¬мацій). Верхня шкоринка не повинна бу¬ти приплюснута або зморщена. Хліб повинен бути добре пропеченим, не липким і не вологим на дотик, без грудочок, пустот і слідів не промеса, з рівномірною пористістю,еластичним. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова. Хліб повинен бути свіжий до 12 годин з моменту випічки.
Кількість
1300 кілограм
Період постачання
до 30.06.2019
Батон з пшеничного борошна вищого ґатунку. Батон повинен мати висновки державної санітарно-епідеміологічної експертизи та відповідати Державним стандартам на даний вид продукції, має бути Сертифікат управління безпечності харчових продуктів (система ХАСП). Повинна мати цілу форму без ознак забруднення, пошкоджень (вм’ятин, де¬фор¬мацій). Верхня шкоринка не повинна бу-ти приплюснута або зморщена. Колір зо¬ло¬тисто-коричневий. Булочка повинна бути добре пропечена, не липка і не волога на дотик, без грудочок, пустот і слідів не промеса, з рівномірною пористістю, еластичним. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова. Булочка повинна бути свіжа до 12 годин з моменту випічки.
Кількість
70 кілограм
Період постачання
до 30.06.2019