• Спрощена закупівля
  • КЕП

Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби ( Хліб та батон).

9 500.00 UAH з ПДВ
Номер: 265dd1d4d93e47008586ad7bc68cdc53
Ідентифікатор договору: UA-2019-04-01-000211-c-b1
Постачальник: ПП Хлібзавод Дубов'язіський
Класифікатор ДК 021:2015: 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські виробиАналіз за цим CPV
Номер договору: 117
Дата підписання: 09.04.2019 14:25
Період дії договору: 09.04.2019 14:25 - 30.06.2019 23:59
Сума договору: 9 500.00 UAH з ПДВ (в тому числі ПДВ 9 500.00 UAH)

Документи

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Хліб житньо-пшеничний з борошна першого ґатунку. Хліб повинен мати висновки державної санітарно-епідеміологічної експертизи та відповідати Державним стандартам на даний вид продукції, має бути Сертифікат управління безпечності харчових продуктів (система ХАСП). Повинен мати цілу форму без ознак забруднення, пошкоджень (вм’ятин, де¬фор¬мацій). Верхня шкоринка не повинна бу¬ти приплюснута або зморщена. Хліб повинен бути добре пропеченим, не липким і не вологим на дотик, без грудочок, пустот і слідів не промеса, з рівномірною пористістю,еластичним. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова. Хліб повинен бути свіжий до 12 годин з моменту випічки.
Код ДК 021:2015: 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби
Кількість 1300 кілограм
Період постачання до 30.06.2019
Місце постачання 41400, Україна, Сумська область, м.Глухів, вул.Вознесенська,13 На карті
Батон з пшеничного борошна вищого ґатунку. Батон повинен мати висновки державної санітарно-епідеміологічної експертизи та відповідати Державним стандартам на даний вид продукції, має бути Сертифікат управління безпечності харчових продуктів (система ХАСП). Повинна мати цілу форму без ознак забруднення, пошкоджень (вм’ятин, де¬фор¬мацій). Верхня шкоринка не повинна бу-ти приплюснута або зморщена. Колір зо¬ло¬тисто-коричневий. Булочка повинна бути добре пропечена, не липка і не волога на дотик, без грудочок, пустот і слідів не промеса, з рівномірною пористістю, еластичним. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова. Булочка повинна бути свіжа до 12 годин з моменту випічки.
Код ДК 021:2015: 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби
Кількість 70 кілограм
Період постачання до 30.06.2019
Місце постачання 41400, Україна, Сумська область, м.Глухів, вул.Вознесенська,13 На карті