• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП

ДК 021:2015 "Єдиний закупівельний словник", код CPV 15810000-9 "Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби" (Хліб із пшеничного борошна вищого ґатунку подовий; хліб із житнього борошна подовий)

Хліб із пшеничного борошна вищого ґатунку подовий повинен бути виготовлений з пшеничного борошна вищого ґатунку; не різаний; фасований; мати цілу форму без ознак забруднення, пошкоджень (вм'ятин, деформацій), всередині не повинно бути непропеченого тіста; верхня шкоринка не повинна бути приплюснута або зморщена. Колір золотисто-коричневий, без підгорілостей; добре пропеченим, еластичним, не липким, не вологим на дотик, без грудочок та слідів поганого вимішування, а також не крихким; смак, властивий даному виду виробів, без стороннього присмаку; запах, властивий даному виду виробів, без стороннього запаху. Хліб із житнього борошна подовий повинен бути не різаний, фасований. За якісними показниками повинен мати однорідну, коричневу з глянцевим відливом поверхню. Нижня кірка може мати невеликі тріщини та підриви, як правило буханки довгасті з закругленими кінцями. Смак житнього хлібу своєрідний з кислуватим присмаком. М'якуш хлібу повинен бути не липким, рівномірно пористим й без пустот, еластичним. Повинен відповідати вимогам ДСТУ-П 4583:2006

65 839.50 UAH з ПДВ
Номер: 41ee9203a10d4b6e9fe5e04390b38d1d
Ідентифікатор договору: UA-2019-03-01-000086-b-c1
Замовник: Комунальна установа "Молочанський дитячий санаторій" Запорізької обласної ради
Постачальник: Товариство з обмеженою відповідальністю "ХЛІБ ТОКМАКА"
Класифікатор ДК 021:2015: 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські виробиАналіз за цим CPV
Опис: Хліб із пшеничного борошна вищого ґатунку подовий повинен бути виготовлений з пшеничного борошна вищого ґатунку; не різаний; фасований; мати цілу форму без ознак забруднення, пошкоджень (вм'ятин, деформацій), всередині не повинно бути непропеченого тіста; верхня шкоринка не повинна бути приплюснута або зморщена. Колір золотисто-коричневий, без підгорілостей; добре пропеченим, еластичним, не липким, не вологим на дотик, без грудочок та слідів поганого вимішування, а також не крихким; смак, властивий даному виду виробів, без стороннього присмаку; запах, властивий даному виду виробів, без стороннього запаху. Хліб із житнього борошна подовий повинен бути не різаний, фасований. За якісними показниками повинен мати однорідну, коричневу з глянцевим відливом поверхню. Нижня кірка може мати невеликі тріщини та підриви, як правило буханки довгасті з закругленими кінцями. Смак житнього хлібу своєрідний з кислуватим присмаком. М'якуш хлібу повинен бути не липким, рівномірно пористим й без пустот, еластичним. Повинен відповідати вимогам ДСТУ-П 4583:2006
Номер договору: 29
Дата підписання: 01.03.2019 00:00
Період дії договору: 01.03.2019 00:00 - 31.12.2019 00:00
Сума договору: 65 839.50 UAH з ПДВ (в тому числі ПДВ 10 973.25 UAH)
Оплачено: 65 839.50 UAH з ПДВ (в тому числі ПДВ 10 973.25 UAH)

Документи

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Хліб із пшеничного борошна вищого ґатунку подовий
Код ДК 021:2015: 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби
Кількість 2711 кілограм
Період постачання до 31.12.2019
Місце постачання 71716, Україна, Запорізька обл., Молочанськ, Шевченка, 47 На карті
Хліб із житнього борошна подовий
Код ДК 021:2015: 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби
Кількість 1677 кілограм
Період постачання до 31.12.2019
Місце постачання 71716, Україна, Запорізька обл., Молочанськ, Шевченка, 47 На карті

Внесені зміни

    Номер: 4448ff0492e148c8a7f85c610df31aca
    Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
    • Зменшення обсягів закупівлі, зокрема з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору: Зменшення обсягів закупівлі
    Номер додаткової угоди: 1
    Дата внесення змін до договору: 10.12.2019 00:00
    Статус:
    Опубліковано
pdf
Д.уг.хліб (1).pdf
p7s
sign.p7s