-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
М'ясо в асортименті
ДК 021:2015 : 15110000-2 М’ясо (М'ясо гов'ядини, печінка яловича, філе куряче). М'ясо вищої категорії. Поверхня свіжого розрізу злегка волога, але не липка, певного кольору для кожного виду м'яса. М'ясний сік прозорий. Консистенція пружна, тобто ямочка, яка утворилася після натискання пальцем на м'ясо, швидко зникає. Запах - властивий виду м'яса, без ознак псування. Не повинно бути залишків шкури, згустків крові, забруднень, не дозволяється завозити м’ясні обрізки.
2 082.00
UAH без ПДВ
Номер:
d1a72c01e49d47bebebfb39144576b76
Ідентифікатор договору:
UA-2019-02-27-000091-c-c1
Замовник:
Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки
×
-
Код ЄДРПОУ:
02125102
-
Контактна особа:
Горбач СНУ ім. Лесі Українки Горбач +380332757870 gorbach.natalia@meta.ua
-
Адреса:
Україна, Волинська обл., Луцьк, просп. Волі, 13, каб. 132, м. Луцьк
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Постачальник:
ПП Матвійчук С.М.
×
-
Код ЄДРПОУ:
1989004990
-
Контактна особа:
ПП Матвійчук С.М. +0000000000
-
Адреса:
45632, Україна, Волинська обл., с. Зміїнець, 1-го Травня
Класифікатор ДК 021:2015:
15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Опис:
ДК 021:2015 : 15110000-2 М’ясо (М'ясо гов'ядини, печінка яловича, філе куряче). М'ясо вищої категорії. Поверхня свіжого розрізу злегка волога, але не липка, певного кольору для кожного виду м'яса. М'ясний сік прозорий. Консистенція пружна, тобто ямочка, яка утворилася після натискання пальцем на м'ясо, швидко зникає. Запах - властивий виду м'яса, без ознак псування. Не повинно бути залишків шкури, згустків крові, забруднень, не дозволяється завозити м’ясні обрізки.
Номер договору:
№1/26-19
Дата підписання:
26.02.2019 00:00
Період дії договору:
26.02.2019 00:00 - 31.12.2019 00:00
Сума договору:
2 082.00 UAH без ПДВ
Оплачено:
2 082.00 UAH без ПДВ
Документи
Номенклатура
Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
М'ясо в асортименті
Кількість
17 кілограм
Період постачання
до 31.12.2019