• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП

Овочі, фрукти та горіхи

17 063.71 UAH без ПДВ
Номер: 70ecba121e5942c99e23826b76580c5e
Ідентифікатор договору: UA-2025-11-24-019187-a-a1
Замовник: ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ГУРІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Постачальник: ПЕРАНСЬКИЙ ВІКТОР АНАТОЛІЙОВИЧ
Класифікатор ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхиАналіз за цим CPV
Номер договору: 2097
Дата підписання: 17.11.2025 21:38
Період дії договору: 17.11.2025 00:00 - 31.12.2025 00:00
Сума договору: 17 063.71 UAH без ПДВ

Документи

Документів не завантажено.

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
капуста
Код ДК 021:2015: 03221410-3 Капуста качанна
Кількість 25.6 кілограм
Період постачання до 22.11.2025
Місце постачання Відповідно до документації
морква
Код ДК 021:2015: 03221112-4 Морква
Кількість 30.1 кілограм
Період постачання до 22.11.2025
Місце постачання Відповідно до документації
цибуля
Код ДК 021:2015: 03221113-1 Цибуля
Кількість 5.1 кілограм
Період постачання до 22.11.2025
Місце постачання Відповідно до документації
буряк
Код ДК 021:2015: 03221111-7 Буряк
Кількість 26.68 кілограм
Період постачання до 22.11.2025
Місце постачання Відповідно до документації
апельсини
Код ДК 021:2015: 03222220-1 Апельсини
Кількість 26.6 кілограм
Період постачання до 22.11.2025
Місце постачання Відповідно до документації
банани
Код ДК 021:2015: 03222111-4 Банани
Кількість 17 кілограм
Період постачання до 22.11.2025
Місце постачання Відповідно до документації
яблука
Код ДК 021:2015: 03222321-9 Яблука
Кількість 47.1 кілограм
Період постачання до 22.11.2025
Місце постачання Відповідно до документації
ядра волоського горіха
Код ДК 021:2015: 03222100-4 Тропічні фрукти і горіхи
Кількість 1.39 кілограм
Період постачання до 22.11.2025
Місце постачання Відповідно до документації
огірки
Код ДК 021:2015: 03221270-9 Огірки
Кількість 14.9 кілограм
Період постачання до 22.11.2025
Місце постачання Відповідно до документації
помідори
Код ДК 021:2015: 03221240-0 Помідори
Кількість 23.09 кілограм
Період постачання до 22.11.2025
Місце постачання Відповідно до документації
груші
Код ДК 021:2015: 03222322-6 Груші
Кількість 12.6 кілограм
Період постачання до 22.11.2025
Місце постачання Відповідно до документації
кріп свіжий
Код ДК 021:2015: 03221300-9 Листкові овочі
Кількість 0.5 кілограм
Період постачання до 22.11.2025
Місце постачання Відповідно до документації
петрушка свіжа
Код ДК 021:2015: 03221300-9 Листкові овочі
Кількість 1.69 кілограм
Період постачання до 22.11.2025
Місце постачання Відповідно до документації
перець салатний
Код ДК 021:2015: 03221230-7 Перець овочевий
Кількість 8.7 кілограм
Період постачання до 22.11.2025
Місце постачання Відповідно до документації
виноград
Код ДК 021:2015: 03222340-8 Виноград
Кількість 10.2 кілограм
Період постачання до 22.11.2025
Місце постачання Відповідно до документації
сливи
Код ДК 021:2015: 03222334-3 Сливи
Кількість 5.6 кілограм
Період постачання до 22.11.2025
Місце постачання Відповідно до документації
гарбуз
Код ДК 021:2015: 03221200-8 Плодові овочі
Кількість 8.38 кілограм
Період постачання до 22.11.2025
Місце постачання Відповідно до документації
кабачок соуснй
Код ДК 021:2015: 03221250-3 Кабачки
Кількість 3.33 кілограм
Період постачання до 22.11.2025
Місце постачання Відповідно до документації
часник
Код ДК 021:2015: 03221110-0 Коренеплідні овочі
Кількість 0.47 кілограм
Період постачання до 22.11.2025
Місце постачання Відповідно до документації
листя салата
Код ДК 021:2015: 03221320-5 Салат листковий
Кількість 1.54 кілограм
Період постачання до 22.11.2025
Місце постачання Відповідно до документації
імбир
Код ДК 021:2015: 03221100-7 Коренеплідні та бульбоплідні овочі
Кількість 0.5 кілограм
Період постачання до 22.11.2025
Місце постачання Відповідно до документації
селера
Код ДК 021:2015: 03221100-7 Коренеплідні та бульбоплідні овочі
Кількість 1 кілограм
Період постачання до 22.11.2025
Місце постачання Відповідно до документації
ківі
Код ДК 021:2015: 03222118-3 Ківі
Кількість 6.4 кілограм
Період постачання до 22.11.2025
Місце постачання Відповідно до документації