• Відкриті торги
  • КЕП

М'ясо (напівфабрикат м'якушевий великошматковий зі свинини охолоджений, напівфабрикат м'якушевий великошматковий з яловичини охолоджений,стегно куряче охолоджене,філе куряче охолоджене,печінка яловича свіжоморожена).

272 080.06 UAH без ПДВ
Номер: dd32f48d695a4f0a802298ccd25d2f1b
Ідентифікатор договору: UA-2018-12-12-001482-a-b3
Замовник: КУ Сумська ЗОШ №15 м.Суми
Постачальник: ФОП Коваленко Наталія Віталіївна
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Номер договору: 10
Дата підписання: 04.02.2019 00:00
Період дії договору: 04.02.2019 03:00 - 31.12.2019 03:00
Сума договору: 272 080.06 UAH без ПДВ

Документи

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
М'ясо(напівфабрикат м'якушевий великошматковий зі свинини охолоджений)
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 744 кілограм
Період постачання 08.01.2019 - 31.12.2019
Місце постачання Україна, Сумська область, м.Суми, вул. Пушкіна 56 На карті
М'ясо (напівфабрикат м'якушевий великошматковий з яловичини охолоджений)
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 701 кілограм
Період постачання 08.01.2019 - 31.12.2019
Місце постачання Україна, Сумська область, м.Суми, вул. Пушкіна 56 На карті
стегно куряче охолоджене
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість
Період постачання 08.01.2019 - 31.12.2019
Місце постачання Україна, Сумська область, м.Суми, вул. Пушкіна 56 На карті
філе куряче охолоджене
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 886 кілограм
Період постачання 08.01.2019 - 31.12.2019
Місце постачання Україна, Сумська область, м.Суми, вул. Пушкіна 56 На карті
печінка яловича свжоморожена
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 146 кілограм
Період постачання 08.01.2019 - 31.12.2019
Місце постачання Україна, Сумська область, м.Суми, вул. Пушкіна 56 На карті

Внесені зміни

    Номер: 052e4ce3380943aa906aebfd1b40642e
    Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
    • Зменшення обсягів закупівлі, зокрема з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору: М'ясо (напівфабрикат м'якушевий великошматковий зі свинини охолоджений, напівфабрикат м'якушевий великошматковий з яловичини охолоджений, філе куряче охолоджене,печінка яловича свіжоморожена).
    Номер додаткової угоди: 10
    Дата внесення змін до договору: 24.12.2019 00:00
    Статус:
    Опубліковано