• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП

Сирні продукти

14 206.03 UAH без ПДВ
Номер: 40b4c54af72341b7a5400c0a53d62439
Ідентифікатор договору: UA-2025-09-29-002775-a-a1
Замовник: Глухівська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2
Постачальник: ФОП"Гаврилова Вікторія Володимирівна"
Класифікатор ДК 021:2015: 15540000-5 Сирні продуктиАналіз за цим CPV
Номер договору: 3
Дата підписання: 22.09.2025 00:00
Період дії договору: 22.09.2025 00:00 - 31.12.2025 23:59
Початкова сума договору: 6 255.00 UAH без ПДВ
Сума договору: 14 206.03 UAH без ПДВ

Документи

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Сир твердий
Код ДК 021:2015: 15540000-5 Сирні продукти
Кількість 10 кілограм
Період постачання до 31.12.2025
Місце постачання 41400, Україна, Сумська область, м.Глухів, Інститутська, 41 На карті
Творог
Код ДК 021:2015: 15540000-5 Сирні продукти
Кількість 41 кілограм
Період постачання до 31.12.2025
Місце постачання 41400, Україна, Сумська область, м.Глухів, Інститутська, 41 На карті

Внесені зміни

    Номер: b53b0b5085c6410fa4c906e98cbaf3d5
    Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
    • Погодження зміни ціни за одиницю товару в договорі про закупівлю у разі коливання ціни такого товару на ринку, що відбулося з моменту укладання договору про закупівлю або останнього внесення змін до договору про закупівлю в частині зміни ціни за одиницю товару. Зміна ціни за одиницю товару здійснюється пропорційно коливанню ціни такого товару на ринку (відсоток збільшення ціни за одиницю товару не може перевищувати відсоток коливання (збільшення) ціни такого товару на ринку) за умови документального підтвердження такого коливання та не повинна призвести до збільшення суми, визначеної в договорі про закупівлю на момент його укладення (Постанова)
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору: Сторони домовились збільшити обсяги продуктів харчування
    Номер додаткової угоди: 1
    Дата внесення змін до договору: 24.10.2025 00:00
    Статус:
    Опубліковано
pdf
ДУ _1.pdf