• Запит (ціни) пропозицій
  • КЕП

М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг, М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589

480 700.00 UAH без ПДВ
Номер: ea392de3dd094f60b1439826b49ee436
Ідентифікатор договору: UA-2025-09-02-003279-a-a1
Замовник: Відділ освіти виконкому Металургійної районної у місті ради
Постачальник: ФОП "Шишова Наталя Миколаївна"
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Ціни за одиницю: М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг: 234.00000 UAH без ПДВ
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг: 319.00000 UAH без ПДВ
Номер договору: 103
Дата підписання: 08.09.2025 10:51
Період дії договору: 08.09.2025 10:51 - 31.12.2025 23:59
Початкова сума договору: 576 400.00 UAH без ПДВ
Сума договору: 480 700.00 UAH без ПДВ

Документи

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 1100 кілограм
Період постачання до 31.12.2025
Місце постачання 50006, Україна, Дніпропетровська область, місто Кривий Ріг, відповідно до дислокації закладів освіти відділу освіти виконавчого комітету Металургійної районної у місті ради На карті
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 700 кілограм
Період постачання до 31.12.2025
Місце постачання 50006, Україна, Дніпропетровська область, місто Кривий Ріг, відповідно до дислокації закладів освіти відділу освіти виконавчого комітету Металургійної районної у місті ради На карті

Внесені зміни

    Номер: 63c1fb05c7ef44a3975fa61eca8b65a6
    Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
    • Зменшення обсягів закупівлі, зокрема з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору: з урахуванням фактичного обсягу видатків Замовника
    Номер додаткової угоди: 1
    Дата внесення змін до договору: 24.09.2025 00:00
    Статус:
    Опубліковано
PDF
ду 1 дог 103.PDF