-
Спрощена закупівля
-
КЕП
Хліб та батон
16 900.00
UAH з ПДВ
Номер:
5395fa2e6c8a4dc29bfc4f15b84b544b
Ідентифікатор договору:
UA-2019-01-11-001619-c-a1
Постачальник:
ТОВ Хлебосолофф
×
-
Код ЄДРПОУ:
41177658
-
Контактна особа:
Божок Єва Сергіївна +380544432792 natalikonoxova@icloud.ua
-
Адреса:
41400, Україна, Сумська область, Глухів, Гарматна, 2
Класифікатор ДК 021:2015:
15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські виробиАналіз за цим CPV
Номер договору:
87
Дата підписання:
21.01.2019 10:51
Період дії договору:
21.01.2019 10:51 - 31.03.2019 23:59
Сума договору:
16 900.00 UAH з ПДВ (в тому числі ПДВ 16 900.00 UAH)
Документи
Номенклатура
Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Хліб житньо-пшеничний з борошна першого ґатунку. Хліб повинен мати висновки державної санітарно-епідеміологічної експертизи та відповідати Державним стандартам на даний вид продукції, має бути Сертифікат управління безпечності харчових продуктів (система ХАСП). Повинен мати цілу форму без ознак забруднення, пошкоджень (вм’ятин, де¬фор¬мацій). Верхня шкоринка не повинна бу¬ти приплюснута або зморщена. Хліб повинен бути добре пропеченим, не липким і не вологим на дотик, без грудочок, пустот і слідів не промеса, з рівномірною пористістю,еластичним. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова. Хліб повинен бути свіжий до 12 годин з моменту випічки.
Кількість
1650 кілограм
Період постачання
до 31.03.2019
Батон з пшеничного борошна вищого ґатунку. Батон повинен мати висновки державної санітарно-епідеміологічної експертизи та відповідати Державним стандартам на даний вид продукції, має бути Сертифікат управління безпечності харчових продуктів (система ХАСП). Повинна мати цілу форму без ознак забруднення, пошкоджень (вм’ятин, де¬фор¬мацій). Верхня шкоринка не повинна бу-ти приплюснута або зморщена. Колір зо¬ло¬тисто-коричневий. Булочка повинна бути добре пропечена, не липка і не волога на дотик, без грудочок, пустот і слідів не промеса, з рівномірною пористістю, еластичним. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова. Булочка повинна бути свіжа до 12 годин з моменту випічки.
Кількість
120 кілограм
Період постачання
до 31.03.2019