• Спрощена закупівля
  • КЕП

Хліб та батон

16 900.00 UAH з ПДВ
Номер: 5395fa2e6c8a4dc29bfc4f15b84b544b
Ідентифікатор договору: UA-2019-01-11-001619-c-a1
Постачальник: ТОВ Хлебосолофф
Класифікатор ДК 021:2015: 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські виробиАналіз за цим CPV
Номер договору: 87
Дата підписання: 21.01.2019 10:51
Період дії договору: 21.01.2019 10:51 - 31.03.2019 23:59
Сума договору: 16 900.00 UAH з ПДВ (в тому числі ПДВ 16 900.00 UAH)

Документи

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Хліб житньо-пшеничний з борошна першого ґатунку. Хліб повинен мати висновки державної санітарно-епідеміологічної експертизи та відповідати Державним стандартам на даний вид продукції, має бути Сертифікат управління безпечності харчових продуктів (система ХАСП). Повинен мати цілу форму без ознак забруднення, пошкоджень (вм’ятин, де¬фор¬мацій). Верхня шкоринка не повинна бу¬ти приплюснута або зморщена. Хліб повинен бути добре пропеченим, не липким і не вологим на дотик, без грудочок, пустот і слідів не промеса, з рівномірною пористістю,еластичним. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова. Хліб повинен бути свіжий до 12 годин з моменту випічки.
Код ДК 021:2015: 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби
Кількість 1650 кілограм
Період постачання до 31.03.2019
Місце постачання 41400, Україна, Сумська область, м.Глухів, вул.Вознесенська,13 На карті
Батон з пшеничного борошна вищого ґатунку. Батон повинен мати висновки державної санітарно-епідеміологічної експертизи та відповідати Державним стандартам на даний вид продукції, має бути Сертифікат управління безпечності харчових продуктів (система ХАСП). Повинна мати цілу форму без ознак забруднення, пошкоджень (вм’ятин, де¬фор¬мацій). Верхня шкоринка не повинна бу-ти приплюснута або зморщена. Колір зо¬ло¬тисто-коричневий. Булочка повинна бути добре пропечена, не липка і не волога на дотик, без грудочок, пустот і слідів не промеса, з рівномірною пористістю, еластичним. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова. Булочка повинна бути свіжа до 12 годин з моменту випічки.
Код ДК 021:2015: 15810000-9 Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби
Кількість 120 кілограм
Період постачання до 31.03.2019
Місце постачання 41400, Україна, Сумська область, м.Глухів, вул.Вознесенська,13 На карті