• Запит (ціни) пропозицій
  • КЕП

Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143

349 268.62 UAH без ПДВ
Номер: 068e21f5a8c14a4c8917e84073253515
Ідентифікатор договору: UA-2025-05-09-004954-a-b1
Замовник: Комунальне некомерційне підприємство "Бердичівська міська лікарня" Бердичівської міської ради
Постачальник: ФОП ПОПЛАВСЬКИЙ ВІКТОР КАЗИМИРОВИЧ
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Ціни за одиницю: Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143, 1 кг: 191.00000 UAH без ПДВ
Номер договору: 357-25
Дата підписання: 19.05.2025 00:00
Період дії договору: 19.05.2025 00:00 - 31.12.2025 23:59
Початкова сума договору: 349 400.00 UAH без ПДВ
Сума договору: 349 268.62 UAH без ПДВ

Документи

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143, 1 кг
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 1828.63 кілограм
Період постачання до 31.12.2025
Місце постачання 13300, Україна, Житомирська область, місто Бердичів, вулиця Здоров'я, 1 На карті

Внесені зміни

    Номер: a29d879b396d484f9552abf7d22cbba6
    Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
    • Погодження зміни ціни за одиницю товару в договорі про закупівлю у разі коливання ціни такого товару на ринку, що відбулося з моменту укладання договору про закупівлю або останнього внесення змін до договору про закупівлю в частині зміни ціни за одиницю товару. Зміна ціни за одиницю товару здійснюється пропорційно коливанню ціни такого товару на ринку (відсоток збільшення ціни за одиницю товару не може перевищувати відсоток коливання (збільшення) ціни такого товару на ринку) за умови документального підтвердження такого коливання та не повинна призвести до збільшення суми, визначеної в договорі про закупівлю на момент його укладення (Постанова)
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору: Збільшення ціни за одиницю товару
    Номер додаткової угоди: 1
    Дата внесення змін до договору: 21.10.2025 00:00
    Статус:
    Опубліковано
pdf
ДУ1 357.pdf