-
Спрощена закупівля
-
КЕП
Рис шліфований довгий, Крупа гречана ядриця жарена, Крупа перлова, Крупа манна, Крупа пшоно, Крупа горох половинка
30 503.00
UAH з ПДВ
Номер:
2e328c181a4541afa3bc2a5bc726b1d3
Ідентифікатор договору:
UA-2016-11-08-001148-b-c1
Постачальник:
ФОП Швецова Анна Володимирівна
×
-
Код ЄДРПОУ:
3151119904
-
Контактна особа:
Швецова Анна Володимирівна +380984756384 annushka-vladimirovna@mail.ua
-
Адреса:
42700, Україна, Сумська область, Охтирка, вул.Молодіжна 6/1
Класифікатор ДК 021:2015:
15610000-7 Продукція борошномельно-круп'яної промисловостіАналіз за цим CPV
Номер договору:
487
Дата підписання:
23.11.2016 09:59
Період дії договору:
23.11.2016 09:59 - 31.12.2016 23:59
Сума договору:
30 503.00 UAH з ПДВ (в тому числі ПДВ 30 503.00 UAH)
Документи
Номенклатура
Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Рис шліфований довгий першого гатунку. Крупа незіпріла, повинна мати властивий здоровому зерну, нормальний запах (без затхлого, солодового, пліснявого та інших сторонніх запахів); нормальний колір. Не заражена шкідниками. Фасування – мішок вагою 25 кг. Кожна одиниця упаковки забезпечується маркувальним ярликом: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Якість відповідно до ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, що діють на території України. Залишок терміну зберігання на момент поставки продукту повинен бути не менше 85% загального терміну зберігання.
×
-
ДК 016:2010:
10.61.3 Крупи, крупка, гранули та інші продукти з зерна зернових культур
Кількість
600 кілограм
Період постачання
22.11.2016 - 15.12.2016
Крупа гречана ядриця, жарена, швидко зварювальна першого ґатунку. Запах властивий гречаній крупі, смак повинен бути притаманний гречаній крупі, цільне ядро без стороннього запаху, нормальний колір. Не заражена шкідниками. Фасування – мішок вагою 25 кг. Кожна одиниця упаковки забезпечується маркувальним ярликом: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Якість відповідно до ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, що діють на території України. Залишок терміну зберігання на момент поставки продукту повинен бути не менше 85% загального терміну зберігання.
×
-
ДК 016:2010:
10.61.3 Крупи, крупка, гранули та інші продукти з зерна зернових культур
Кількість
500 кілограм
Період постачання
22.11.2016 - 15.12.2016
Крупа перлова повинна бути незіпріла, повинна мати властивий здоровому зерну, нормальний запах (без затхлого, солодового, пліснявого та інших сторонніх запахів); нормальний колір. Не заражена шкідниками. Фасування – мішок вагою 25 кг. Кожна одиниця упаковки забезпечується маркувальним ярликом: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Якість відповідно до ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, що діють на території України. Залишок терміну зберігання на момент поставки продукту повинен бути не менше 85% загального терміну зберігання.
×
-
ДК 016:2010:
10.61.3 Крупи, крупка, гранули та інші продукти з зерна зернових культур
Кількість
300 кілограм
Період постачання
22.11.2016 - 15.12.2016
Крупа манна повинна бути із м’якої пшениці, мати властивий здоровому зерну, нормальний запах (без затхлого, солодового, пліснявого та інших сторонніх запахів), нормальний колір. Не заражена шкідниками. Фасування – мішок вагою 50 кг. Кожна одиниця упаковки забезпечується маркувальним ярликом: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Якість відповідно до ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, що діють на території України. Залишок терміну зберігання на момент поставки продукту повинен бути не менше 85% загального терміну зберігання.
×
-
ДК 016:2010:
10.61.3 Крупи, крупка, гранули та інші продукти з зерна зернових культур
Кількість
300 кілограм
Період постачання
22.11.2016 - 15.12.2016
Пшоно шліфоване повинно мати жовтий колір різних відтінків, притаманний пшону смак та запах, бути чистим , сухим , без затхлості та плісняви. Фасування – у мішках вагою 25 кг. Кожна одиниця упаковки забезпечується маркувальним ярликом: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Якість відповідно до ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, що діють на території України. Залишок терміну зберігання на момент поставки продукту повинен бути не менше 85% загального терміну зберігання.
×
-
ДК 016:2010:
10.61.3 Крупи, крупка, гранули та інші продукти з зерна зернових культур
Кількість
300 кілограм
Період постачання
22.11.2016 - 15.12.2016
Крупа горох половинка, шліфований колотий, половинка (жовтий, зелений) лущений, має бути чистим, не роздавлений, не пошкоджений шкідниками та хворобами. Без затхлого, пліснявого та інших сторонніх запахів. Смак без сторонніх присмаків, не кислий, не гіркий. Гатунок - перший. Фасування – мішок вагою 25 кг. Кожна одиниця упаковки забезпечується маркувальним ярликом: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Якість відповідно до ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, що діють на території України. Залишок терміну зберігання на момент поставки продукту повинен бути не менше 85% загального терміну зберігання.
×
-
ДК 016:2010:
10.61.3 Крупи, крупка, гранули та інші продукти з зерна зернових культур
Кількість
200 кілограм
Період постачання
22.11.2016 - 15.12.2016