-
Закупівля без використання електронної системи
-
КЕП
Лабораторні послуги
7 661.99
UAH з ПДВ
Номер:
6eb5e9b1f8ec4987ab5b437f4fe28e0a
Ідентифікатор договору:
UA-2025-02-18-009651-a-c1
Замовник:
ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ВЕЛИКООМЕЛЯНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ
×
-
Код ЄДРПОУ:
44039194
-
Контактна особа:
Катерина Гордійчук 380968556334 velykaomelyanaosvita@gmail.com
-
Адреса:
35360, Україна, Рівненська область, с. Велика Омеляна, вул. Шевченка, 79
-
Категорія:
Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Постачальник:
Рівненська регіональна державна лабораторія Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів
×
-
Код ЄДРПОУ:
00703747
-
Адреса:
33010, Україна, Рівненська область, Рівне, вул. Кулика і Гудачека, буд 12
Класифікатор ДК 021:2015:
71900000-7 Лабораторні послугиАналіз за цим CPV
Ціни за одиницю:
Фізико-хімічні дослідження випробовування готових страв визначення: масової частки білку: 1 136.26800 UAH з ПДВ
Фізико-хімічні дослідження випробовування готових страв визначення: масової частки жиру: 1 036.95600 UAH з ПДВ
Фізико-хімічні дослідження випробовування готових страв визначення: визначення сухих речовин/волога: 183.90000 UAH з ПДВ
Фізико-хімічні дослідження випробовування готових страв визначення: енергетичної цінності/калорійності (математичний метод): 196.87200 UAH з ПДВ
Фізико-хімічні дослідження випробовування готових страв визначення: масової частки жиру: 1 036.95600 UAH з ПДВ
Фізико-хімічні дослідження випробовування готових страв визначення: визначення сухих речовин/волога: 183.90000 UAH з ПДВ
Фізико-хімічні дослідження випробовування готових страв визначення: енергетичної цінності/калорійності (математичний метод): 196.87200 UAH з ПДВ
Номер договору:
99
Дата підписання:
18.02.2025 00:00
Період дії договору:
18.02.2025 00:00 - 31.12.2025 23:59
Сума договору:
7 661.99 UAH з ПДВ (в тому числі ПДВ 1 277.00 UAH)
Документи
Документів не завантажено.
Номенклатура
Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Фізико-хімічні дослідження випробовування готових страв визначення: масової частки білку
Кількість
3 послуга
Період постачання
18.02.2025 - 31.12.2025
Фізико-хімічні дослідження випробовування готових страв визначення: масової частки жиру
Кількість
3 послуга
Період постачання
18.02.2025 - 31.12.2025
Фізико-хімічні дослідження випробовування готових страв визначення: визначення сухих речовин/волога
Кількість
3 послуга
Період постачання
18.02.2025 - 31.12.2025
Фізико-хімічні дослідження випробовування готових страв визначення: енергетичної цінності/калорійності (математичний метод)
Кількість
3 послуга
Період постачання
18.02.2025 - 31.12.2025