• Запит (ціни) пропозицій
  • КЕП

М’ясо свинини, філе куряче, яловичина – (код ДК 021:2015 15110000-2 – М’ясо)

687 490.50 UAH без ПДВ
Номер: 5e481450d4eb4d70a82d36e8e3ef7e87
Ідентифікатор договору: UA-2025-01-28-015747-a-b1
Замовник: Відділ освіти, молоді та спорту Бессарабської селищної ради
Постачальник: Підприємство споживчої кооперації "Райкоопзаготпром Саратської райспоживспілки"
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Номер договору: 16
Дата підписання: 13.02.2025 09:55
Період дії договору: 13.02.2025 00:00 - 31.12.2025 00:00
Початкова сума договору: 687 835.00 UAH без ПДВ
Сума договору: 687 490.50 UAH без ПДВ

Документи

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143, 1 кг
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 2000 кілограм
Період постачання до 31.12.2025
Місце постачання 68500, Україна, Одеська область, Болградський район, селище Бессарабське, проспект Миру, 26 На карті
Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 1000 кілограм
Період постачання до 31.12.2025
Місце постачання 68500, Україна, Одеська область, Болградський район, селище Бессарабське, проспект Миру, 26 На карті
Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 273 кілограм
Період постачання до 31.12.2025
Місце постачання 68500, Україна, Одеська область, Болградський район, селище Бессарабське, проспект Миру, 26 На карті

Внесені зміни

    Номер: b7ae7385c65b4205803cf2230006f2fe
    Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
    • Погодження зміни ціни в договорі про закупівлю в бік зменшення (без зміни кількості (обсягу) та якості товарів, робіт і послуг), у тому числі у разі коливання ціни товару на ринку (Постанова)
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору: Зменшення суми договору
    Номер додаткової угоди: 1
    Дата внесення змін до договору: 19.05.2025 09:33
    Статус:
    Опубліковано
pdf
ДУ мясо.pdf
p7s
sign.p7s