• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП

М’ясо ( філе куряче)

зміни встановленого згідно із законодавством органами державної статистики індексу споживчих цін,

83 000.00 UAH з ПДВ
Номер: 1835bebbe75142fa8cd6eb2eda101424
Ідентифікатор договору: UA-2025-01-27-019042-a-a1
Замовник: ВІДОКРЕМЛЕНИЙ СТРУКТУРНИЙ ПІДРОЗДІЛ "БОЯРСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ БІОРЕСУРСІВ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИ"
Постачальник: ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ТОРГПРОДСЕРВІС"
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Опис: зміни встановленого згідно із законодавством органами державної статистики індексу споживчих цін,
Номер договору: 13-1/25/ТПС
Дата підписання: 27.01.2025 16:00
Період дії договору: 27.01.2025 00:00 - 31.12.2025 00:00
Сума договору: 83 000.00 UAH з ПДВ (в тому числі ПДВ 13 833.33 UAH)

Документи

Документів не завантажено.

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
філе курки
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 435.597 кілограм
Період постачання до 31.12.2025
Місце постачання 08150, Україна, Київська область, Боярка, Сільгосптехнікум, 30 На карті

Внесені зміни

    Номер: f86730b4b965459ea9b5364ea8aa3dc6
    Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
    • Зменшення обсягів закупівлі, зокрема з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника
    • Зміни встановленого згідно із законодавством органами державної статистики індексу споживчих цін, зміни курсу іноземної валюти, зміни біржових котирувань або показників Platts, ARGUS, регульованих цін (тарифів), нормативів, середньозважених цін на електроенергію на ринку "на добу наперед", що застосовуються в договорі про закупівлю, у разі встановлення в договорі про закупівлю порядку зміни ціни (Постанова)
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору: зміни встановленого згідно із законодавством органами державної статистики індексу споживчих цін.
    Номер додаткової угоди: 1
    Дата внесення змін до договору: 16.07.2025 11:47
    Статус:
    Опубліковано
pdf
ДУ НУБіП_м'ясо ФІЛЕ.pdf
pdf
Лист_м'ясо ФІЛЕ.pdf
p7s
sign.p7s