• Закупівля без використання електронної системи
  • КЕП

15320000-7 - Фруктові та овочеві соки (сік без цукру, сік лимоний, сік без цукру 0,2 л)

99 800.00 UAH без ПДВ
Номер: aca7fbf65b9040368a211948a0243ebe
Ідентифікатор договору: UA-2025-01-13-014282-a-b1
Замовник: Білоцерківська гімназія-початкова школа № 22 Білоцерківської міської ради Київської області
Постачальник: ФОП Старовойт М. П
Класифікатор ДК 021:2015: 15320000-7 Фруктові та овочеві сокиАналіз за цим CPV
Ціни за одиницю: Сік без цукру: 45.00000 UAH без ПДВ
Сік лимоний: 140.00000 UAH без ПДВ
Сік бе цукру 0,2 л: 59.00000 UAH без ПДВ
Номер договору: 2230-2025-7
Дата підписання: 13.01.2025 00:00
Період дії договору: 13.01.2025 00:00 - 31.12.2025 23:59
Сума договору: 99 800.00 UAH без ПДВ

Документи

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Сік без цукру
Код ДК 021:2015: 15320000-7 Фруктові та овочеві соки
Кількість 1400
Період постачання до 31.12.2025
Місце постачання 09106, Україна, Київська область, м.Біла Церква, вул. Таращанська 167 На карті
Сік лимоний
Код ДК 021:2015: 15320000-7 Фруктові та овочеві соки
Кількість 10
Період постачання до 31.12.2025
Місце постачання 09106, Україна, Київська область, м.Біла Церква, вул. Таращанська 167 На карті
Сік бе цукру 0,2 л
Код ДК 021:2015: 15320000-7 Фруктові та овочеві соки
Кількість 600
Період постачання до 31.12.2025
Місце постачання 09106, Україна, Київська область, м.Біла Церква, вул. Таращанська 167 На карті

Внесені зміни

    Номер: 053f7bc4dbf54446865907a25c8e8f87
    Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
    • Покращення якості предмета закупівлі, за умови що таке покращення не призведе до збільшення суми, визначеної в договорі про закупівлю
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору: Уточнення реквізитів Замовника
    Номер додаткової угоди: 1
    Дата внесення змін до договору: 22.01.2025 00:00
    Статус:
    Опубліковано
pdf
додаткова угода _01 до договру _2230-2025-7 від 22.01.25.pdf