• Запит (ціни) пропозицій
  • КЕП

М"ясо (куряче охолоджене, м"якоть без кістки свинина)

1 836 600.00 UAH без ПДВ
Номер: 60c6563e016a408c8ef9af1b15173b19
Ідентифікатор договору: UA-2024-12-18-021921-a-a2
Замовник: ВІДДІЛ ОСВІТИ,КУЛЬТУРИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ СИНЕЛЬНИКІВСЬКОГО РАЙОНУ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Постачальник: ФОП "СЕРДЮК АНТОНІНА ВІКТОРІВНА"
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Ціни за одиницю: Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг: 200.00000 UAH без ПДВ
Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143, 1 кг: 85.00000 UAH без ПДВ
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг: 123.50000 UAH без ПДВ
Номер договору: 2
Дата підписання: 02.01.2025 00:00
Період дії договору: 02.01.2025 00:00 - 31.12.2025 23:59
Початкова сума договору: 2 136 600.00 UAH без ПДВ
Сума договору: 1 836 600.00 UAH без ПДВ

Документи

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 7020 кілограм
Період постачання до 31.12.2025
Місце постачання 52600, Україна, Дніпропетровська область, Синельниківський район, Заклади освіти Васильківської селищної ради На карті
Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143, 1 кг
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 2910 кілограм
Період постачання до 31.12.2025
Місце постачання 52600, Україна, Дніпропетровська область, Синельниківський район, Заклади освіти Васильківської селищної ради На карті
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 1500 кілограм
Період постачання до 31.12.2025
Місце постачання 52600, Україна, Дніпропетровська область, Синельниківський район, Заклади освіти Васильківської селищної ради На карті

Внесені зміни

    Номер: 1ed8b12c588b45eeaa6d487607f356ab
    Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
    • Зменшення обсягів закупівлі, зокрема з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору: Внесення змін до П.2 п.п. 2.1. Договору
    Номер додаткової угоди: 1
    Дата внесення змін до договору: 24.09.2025 00:00
    Статус:
    Опубліковано
PDF
Додаткова мясо.PDF