• Запит (ціни) пропозицій
  • КЕП

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, Трімінг 80/20 свинний, охолоджений, ДСТУ 4590

26 338.24 UAH з ПДВ
Номер: 17a5920b495c48fda224da9273b1c72a
Ідентифікатор договору: UA-2024-10-07-007239-a-a1
Замовник: Державний навчальний заклад "Ніжинський професійний аграрний ліцей Чернігівської області"
Постачальник: ТОВ "Журавка"
Класифікатор ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясоАналіз за цим CPV
Номер договору: 1410-1
Дата підписання: 14.10.2024 00:00
Період дії договору: 14.10.2024 00:00 - 31.12.2024 23:59
Початкова сума договору: 99 200.00 UAH з ПДВ (в тому числі ПДВ 0.00 UAH)
Сума договору: 26 338.24 UAH з ПДВ (в тому числі ПДВ 4 389.70 UAH)
Оплачено: 26 338.24 UAH з ПДВ (в тому числі ПДВ 4 389.70 UAH)

Документи

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 100
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання 16600, Україна, Чернігівська область, м. Ніжин, вул. Незалежності, 5а На карті
Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 23.74
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання 16600, Україна, Чернігівська область, м. Ніжин, вул. Незалежності, 5а На карті
Трімінг 80/20 свинний, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг
Код ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
Кількість 29.89
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання 16600, Україна, Чернігівська область, м. Ніжин, вул. Незалежності, 5а На карті

Внесені зміни

    Номер: 33396a9c001e49178a390e3af12ab200
    Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
    • Зменшення обсягів закупівлі, зокрема з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору: Зменшення обсягів закупівлі в зв'язку із зменшенням обсягів викоритстання
    Номер додаткової угоди: 1
    Дата внесення змін до договору: 10.12.2024 00:00
    Статус:
    Опубліковано
ДУ 1