• Запит (ціни) пропозицій
  • КЕП

Баклажани сортів подовженої форми, довжина плоду не менше 10 см, ДСТУ 2660, Помідори (томати) свіжі, польові, видовжені, ДСТУ 3246, Капуста білоголова свіжа, середньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037

6 565.00 UAH без ПДВ
Номер: f59496cc54a14722ac6337bde5902406
Ідентифікатор договору: UA-2024-09-02-009738-a-c1
Замовник: Житомирський дошкільний навчальний заклад №37
Постачальник: ФОП Колесник О.В.
Класифікатор ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхиАналіз за цим CPV
Номер договору: 154/24БКП
Дата підписання: 11.09.2024 00:00
Період дії договору: 11.09.2024 00:00 - 31.12.2024 23:59
Початкова сума договору: 7 455.00 UAH без ПДВ
Сума договору: 6 565.00 UAH без ПДВ
Оплачено: 6 565.00 UAH без ПДВ

Документи

Номенклатура

Назва
Кількість
Період постачання
Місце постачання
Баклажани сортів подовженої форми, довжина плоду не менше 10 см, ДСТУ 2660
Код ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи
Кількість 20
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання 10030, Україна, Житомирська область, м.Житомир, вул.Небесної Сотні,33 На карті
Помідори (томати) свіжі, польові, видовжені, ДСТУ 3246
Код ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи
Кількість 90
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання 10030, Україна, Житомирська область, м.Житомир, вул.Небесної Сотні,33 На карті
Капуста білоголова свіжа, середньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037
Код ДК 021:2015: 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи
Кількість 200
Період постачання до 31.12.2024
Місце постачання 10030, Україна, Житомирська область, м.Житомир, вул.Небесної Сотні,33 На карті

Внесені зміни

    Номер: 432111989f574f0b834a24b0f164767d
    Випадки внесення змін до істотних умов договору згідно з частиною п'ятою статті 41 Закону України "Про публічні закупівлі":
    • Зменшення обсягів закупівлі, зокрема з урахуванням фактичного обсягу видатків замовника
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору: Зменшення обсягів закупівлі
    Номер додаткової угоди: 1
    Дата внесення змін до договору: 21.10.2024 00:00
    Статус:
    Опубліковано
PDF
ДУ баклажани.PDF